Δημήτρης Κορρές: «Δεν θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ανούσιες αντιπαραθέσεις»

admin
14/03/2015 09:05
 
 
 

 

Νέα απάντηση στην ανακοίνωση του τοπικού συμβούλου Κορωνίδας Αντώνη Χωριανόπουλου έδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Κορρές.

Κι αυτό, διότι – όπως υποστήριξε ο κ. Κορρές – δεν επιθυμεί να δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπληροφόρηση. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με «ανούσιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες λειτουργούν διασπαστικά και βάζουν εμπόδια στη διεκδίκηση λύσης στα οξυμένα προβλήματα που βιώνει ο τόπος».

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Κορρέ, έχει ως εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου εκλεγμένου με τη Νησιώτικη πολιτεία Αντώνη Χωριανόπουλου και προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπληροφόρηση, αναφέρουμε τα εξής:

1ον Η διαφωνία μου με την πρόταση του τοπικού συμβούλου δε σημαίνει μη τήρηση της συγκεκριμένης απόφασης.

2ον Όσο αφορά τη διαδικασία και τη στάση του προέδρου και των συμβούλων στα Τοπικά Συμβούλια, εμείς από την αρχή καλέσαμε και συνεχίζουμε να καλούμε τον κόσμο να παρακολουθεί τα συμβούλια και να συμμετέχει στις αποφάσεις, κρίνοντας και τη στάση και τις θέσεις  του καθενός μας.

3ον Το ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα και τη διεκδίκηση λύσεων, φαίνεται από την απουσία των τοπικών συμβούλων σε κάθε συλλογική δράση, όπως στην πρόσφατη συνάντηση για τις καταστροφές στον Απόλλωνα με τη δημοτική αρχή και στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που συνδιοργανώθηκε με τη σύμφωνη γνώμη τους, από το Τοπικό Συμβούλιο και τους Συλλόγους Γυναικών Κωμιακής και Απόλλωνα.

Τέλος εμείς βλέπουμε σαν αρχή της Δημοκρατίας τη θέληση και τις αποφάσεις της κοινωνίας μέσα από συλλογικές διαδικασίες, όπως Λαϊκές Συνελεύσεις και δεν θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ανούσιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες λειτουργούν διασπαστικά και βάζουν εμπόδια στη διεκδίκηση λύσης στα οξυμένα προβλήματα που βιώνει ο τόπος.  

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*