Σε ρυθμούς Bollywood η Νάξος! Τα γυρίσματα της ταινίας στο νησί (φώτος)

bollywood naxos mont 21
admin
25/10/2017 13:32
 
 
 

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι τις τελευταίες μέρες η Νάξος, η οποία επελέγη από την Jash Raj Films, τη μεγαλύτερη – ίσως – εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα τραγούδι της ταινίας.

Η Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο της Νάξου), το λιμάνι, αλλά και κάποια στενά της Χώρας θα περάσουν μπροστά από τα μάτια εκατομμυρίων θεατών τον Δεκέμβριο, οπότε και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία της Jash Raj Films.

bollywood twiter 6

Τους κεντρικούς ήρωες υποδύονται οι διάσημοι ηθοποιοί Salman Khan και Katrina Kaif, που συναντιούνται ξανά στο πλατό μετά από πέντε χρόνια για το sequel της τελευταίας ταινίας τους “Ek Tha Tiger” («Ήταν μια τίγρη» σε ελεύθερη μετάφραση).

Ήδη οι δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι έχουν αμέτρητους followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν «ανεβάσει» στους λογαριασμούς τους στο Twitter φωτογραφίες από τα γυρίσματα, κάνοντας γνωστές στα πέρατα του κόσμου τις φυσικές ομορφιές του νησιού. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους που από την Ελλάδα, επιλέχθηκε η Νάξος, σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό της ταινίας Χρήστο Γιώτη.

bollywood tainia naxos 6

Όπως ανέφερε στο www.naxostimes.gr ο Χρήστος Γιώτης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν η γεωμορφολογία της περιοχής και κυρίως, «η συνέπεια λόγων και πράξεων των ανθρώπων με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία στη Νάξο». Μάλιστα, αυτή η «σχέση εμπιστοσύνης» με το νησί είχε ήδη «χτιστεί» από τότε που ο κ. Γιώτης είχε επισκεφθεί ξανά τη Νάξο, στο πλαίσιο της παραγωγής της εκπομπής “Parts Unknown” του Anthony Bourdain. Ο κ. Γιώτης επισήμανε, ακόμη, ότι η παραγωγή έχει συνεργαστεί με Ναξιώτες επαγγελματίες για την υλοποίηση κάποιων κατασκευών, στο πλαίσιο τόνωσης και της τοπικής οικονομίας.

bollywood twiter 10

Έτσι, για τέσσερις μέρες, περισσότερα από 200 άτομα (χορευτές, τεχνικοί, άτομα της παραγωγής και φυσικά, οι πρωταγωνιστές της ταινίας) εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα, από τα οποία θα προκύψουν περίπου πέντε λεπτά κινηματογραφικού χρόνου για τη Νάξο, γεγονός πολύ σημαντικό για την προβολή της, σύμφωνα με τον κ. Γιώτη.

bollywood xoros 4

Επίσης, το τραγούδι που θα περιλαμβάνει τις εικόνες τη Νάξου θα αρχίσει να «κυκλοφορεί» σε λίγες μέρες και στο YouTube, στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για την ταινία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τουριστικό «προφίλ» του νησιού.

bollywood naxos mont 16

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νάξο, γιατί χωρίς την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, δεν θα υπήρχαν όλα αυτά που γίνονται εδώ» δήλωσε ο κ. Γιώτης, χωρίς να παραλείπει επίσης, να ευχαριστήσει τον έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό, καθώς και την Blue Star Ferries για την πολύτιμη βοήθεια της και την χορηγία.

Αποθέωση της Νάξου

Το BollywoodLive.com αποθεώνει τη Νάξο αναφέροντας ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου…

bollywoodlife

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Το Tiger Zinda Hai είναι η πιο αναμενόμενη ταινία αυτού του έτους. Σηματοδοτεί την επανένωση των Salman και Katrina στη μεγάλη οθόνη μετά από πέντε χρόνια.

Οι Salman Khan και Katrina Khaif μαζί με το πλήρωμα της TZH κάνουν γυρίσματα στη Νάξο ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα που έχει αρκετές παραλίες με καταγάλανα νερά. Στο νησί πολύ συχνά πνέουν ισχυροί άνεμοι και συνεπώς, windsurfing και kite surfing είναι διάσημες δραστηριότητες. Είναι ένα από τα πιο πανέμορφα νησιά του κόσμου.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει συντελεστές της ταινίας στο twitter που κάνουν το γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως και συνοδεύονται από ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το νησί: 

bollywood twiter 11

bollywood twiter 12

bollywood twiter 9

bollywood twiter 8

bollywood twiter 7

bollywood twiter 5

bollywood twiter 13

bollywood twiter 3

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας:

{youtube}WVjDQfH-0Mo{/youtube}

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*