Στο Conde Nast Traveller η Νάξος με αφορμή τα γυρίσματα ταινίας Bollywood

cntraveller tainia
admin
30/10/2017 20:22
 
 
 

Στην μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα του κόσμου Conde Nast Traveller προβλήθηκε η Νάξος, με αφορμή τα γυρίσματα της Ινδικής ταινίας του Bollywood “Tiger Zinda Hai” μέρος των οποίων έγιναν στο νησί πριν από λίγες ημέρες… 

Συγκεκριμένα το cntraveller αναφέρει τη Νάξο ως “εξωτικό νησί” γεμάτο με πολιτισμό, ιστορία, μυθολογία και όμορφες παραλίες που θα πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να επισκεφτεί. Όπως σημειώνεται στο άρθρο, οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας του Bollywood “Tiger Zinda Hai”  Katrina Kaif και Salman Khan, μετά τα γυρίσματα παρέμειναν για λίγο ακόμα στη Νάξο προκειμένου να χαρούν ήλιο και θάλασσα, να φωτογραφίσουν το ηλιοβασίλεμα και να βγάλουν και αρκετές selfies… 
Στο άρθρο δημοσιεύονται και αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή των δυο ηθοποιών στο νησί.

Πιο αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

Η Katrina Kaif και ο Salman χαλάρωσαν στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα – Οι διασημότητες του Bollywood απόλαυσαν τον ήλιο

Όλοι αξίζουν ένα καλό διάλειμμα μετά από κάποια σκληρή δουλειά. Και αν η δουλειά σας μπορεί να σας μεταφέρει σε εξωτικά μέρη, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Η Katrina Kaif, ο Salman Khan και η επερχόμενη ταινία τους “Tiger Zinda Hai”, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα σε λίγους μήνες.

Σύμφωνα με πηγές, η ταινία ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει, αλλά ένα νέο τραγούδι προστέθηκε την τελευταία στιγμή. Δεδομένης της εμμονής του Μπόλιγουντ στις μουσικοχορευτικές σκηνές γυρισμένες σε εξωτικές τοποθεσίες, την περασμένη εβδομάδα το cast και οι συντελεστές της ταινίας βρέθηκαν στη Νάξο – ένα καταπράσινο νησί στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο στο Κυκλαδίτικο αρχιπέλαγος- για ένα γύρισμα της τελευταίας στιγμής.

Με ψηλά βουνά, εκπληκτικές παραλίες και μεσαιωνική ιστορία, το νησί είναι ένα μίγμα από φυσικές και ανθρωπογενείς ομορφιές. Η Νάξος φιλοξενεί τον ναό του Απόλλωνα του 6ου αιώνα π.Χ. και ένα επιβλητικό βενετσιάνικο κάστρο με έδρα την πόλη Χώρα.

Αν είστε λάτρης της ελληνικής μυθολογίας, αυτό το νησί θα πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε, καθώς ήταν το νησί στο οποίο παντρεύτηκε ο Έλληνας θεός Διόνυσος (του κρασιού, των εορτασμών και της γονιμότητας).

Σε αυτό το νησί ξυπνούν τα ένστικτα και οι μυστικές σου επιθυμίες για παραλίες και ιστορία, καθώς είναι γεμάτο πολιτισμό.

Η Katrina, ο Salman και κάποιοι άλλοι από το cast της ταινίας πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους παρέμειναν για λίγο ακόμα στη Νάξο, στο Naxian Collection Hotel, για ένα σύντομο διάλειμμα προκειμένου να εξερευνήσουν την ομορφιά του νησιού και να απαθανατίσουν μερικές αξιοζήλευτες εικόνες από ηλιοβασιλέματα και παραλίες με καταγάλανη θάλασσα ή και selfies. 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*