Επίσκεψη Λεονταρίτη στη Νάξο – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς, αυτοψία στα εκτελούμενα έργα

margaritis broytsis leontaritis margaritis
admin
21/11/2017 11:54
 
 
 

Ξεκίνησε σήμερα η τετραήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στη Νάξου.

Επ’ ευκαιρία της μεγάλης θεομητορικής Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο κ. Λεονταρίτης παρέστη το πρωί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας, πολιούχου της πόλεως Νάξου και στη λιτανεία της Ιερής εικόνας της Παναγίας που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά.
Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί, ο αντιπεριφερειάρχης θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον έπαρχο Νάξου και αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών κ. Μαργαρίτη, καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Νάξου, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των έργων και μελετών, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης θα έχει την ευκαιρία για επιτόπια αυτοψία των εκτελούμενων έργων, ενώ πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού και συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς παράγοντες, φορείς και κατοίκους της Νάξου.
Την Πέμπτη το απόγευμα, θα παραστεί στην εκδήλωση δημοσιότητας με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των έργων της πολιτικής συνοχής, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της επικείμενης 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ν. Αιγαίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής Ουρσουλινών.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*