VIDEO: Η Νάξος στα ΜΜΕ της Βραζιλίας!

admin
16/03/2015 19:54
 
 
 
 
Στις αρχές του Οκτώβρη 2014 μια ομάδα δημοσιογράφων από την Βραζιλία με επικεφαλής τον Paulo Panayioti(Ελληνικής καταγωγής) βρέθηκαν στη Νάξο, προκειμένου να καλύψουν ρεπορτάζ για το νησί, τις ομορφιές, την παράδοση, την ιστορία την κουζίνα και τα τοπικά του προϊόντα, προκειμένου να προβληθούν στα ΜΜΕ της Βραζιλίας αλλά και στην 42η διεθνή έκθεση τουρισμού Expo ABAV.

 
Ο Paulo Panayiotis και οι συνεργάτες του συγκέντρωσαν το υλικό, έγινε το απαραίτητο μοντάζ και η Νάξος "παίζει" στη βραζιλιάνικη τηλεόραση και το διαδίκτυο!! 
 
Το naxostimes σας παρουσιάζει τρία από τα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στην Βραζιλιάνικη τηλεόραση και "παίζουν" ανελλιπώς στο διαδίκτυο! 
 
Η χελώνα και τα άλογα της Νάξου
 
Ένας από τους σταθμούς του Paulo Panayioti ήταν η Αγία Άννα όπου εκεί συνάντησε την caretta-caretta που ευτυχισμένη κολυμπά στα πεντακάθαρα νερά και γεύεται τροφή που της δίνουν τουρίστες… 
 
Τι τρώνε και τι πίνουν oι Ναξιώτες
 
Εντύπωση προκάλεσε στον Paulo Panayioti μεταξύ άλλων και η Ναξιώτικη κουζίνα… Μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ματίνα στην Κόρωνο και τα φαγητά της ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Χαλκί και φυσικά το παλιό εργοστάσιο παραγωγής του κίτρου Βαλληνδρά.
 
Νάξος: Ένα διαφορετικό νησί
 
Το τηλεοπτικό συνεργείο από τη Βραζιλία απαθανάτισε τα τοπικά προϊόντα της Νάξου και γεύτηκε συνταγές με θαλασσινά. Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το τυροκομείο της ΕΑΣ και έμαθαν πως φτιάχνεται η γραβιέρα, αλλά και από την πανέμορφη Απείρανθο όπου συνομίλησαν με τον πρόεδρο του χωριού Γιώργο Μπάκαλο για τον οποίο ο κ. Panayiotis έχει να πει τα καλύτερα λόγια αφού όπως δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook έμαθε από εκείνον τα πάντα για τη Νάξo.
 
 
ΔΕΙΤΕ το video με τα ρεπορτάζ:
 
 
 
 
Να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην επίσκεψη των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων στη Νάξο έπαιξε ο "ορεινός" Ναξιώτης Δημήτρης Μανδηλαράς λόγω προσωπικών γνωριμιών, ενώ τη φιλοξενία τους όσες ημέρες παρέμειναν στο νησί είχε αναλάβει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών συμβάλλοντας για ακόμα μια φορά καθοριστικά στην τουριστική προβολή του νησιού…
 
 
(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*