Νάξος: Φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο “Magic Sagriland”

magic sagriland
admin
30/11/2017 23:56
 
 
 

Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που υπόσχονται μαγικά Χριστούγεννα θα πραγματοποιήσει η Τριμελής Επιτροπή Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σαγκρίου Νάξου.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο “Magic Sagriland” θα πραγματοποιηθούν στην Πλάτσα του Σαγκρίου και έχουν διάρκεια μία εβδομάδα. Θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα και θα κορυφωθούν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Η Τριμελής Επιτροπή καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για “αξέχαστα Χριστούγεννα!

Πρόγραμμα 

programma sagriland 1

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα facebook των εκδηλώσεων

Έργο και σκοποί της τριμελούς επιτροπής γονέων & κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σαγκρίου

Με αφορμή το νέο χώρο στέγασης του νηπιαγωγείου αλλά και τη νέα σχολική χρονιά συστάθηκε η τριμελής επιτροπή μετά από γενική συνέλευση των Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σαγκρίου Νάξου, που πραγματοποιήθηκε κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Κέλλυ Μαράκη, Αγγελική Γαϊτανίδου και Νικόλαο Κουτελιέρη.

Σκοπός της Επιτροπής η καταγραφή των αναγκών των σχολείων και η αναζήτηση τρόπων και πόρων κάλυψής τους έτσι ώστε να διευκολυνθεί τόσο το έργο των εκπαιδευτικών όσο και η ζωή και εκπαίδευση των παιδιών των σχολείων, για να γίνει πιο ευχάριστη και παραγωγική.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή σε ανακοίνωση της: “Για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες απαιτούνται οικονομικοί πόροι που μπορούν να προέλθουν είτε από το Δήμο μας, είτε από τους τοπικούς συλλόγους είτε από δράσεις που οργανώνονται από την επιτροπή”. 

Έως τώρα οι ανάγκες αυτές, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, έχουν καταγραφεί και η Επιτροπή έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές συσκέψεις με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου για τον τρόπο κάλυψης μέρους αυτών. Κάποιες άλλες ανάγκες έχουν ήδη δρομολογηθεί να καλυφθούν από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο “ΠΝΟΕΣ”, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο σύλλογος Σαγκριωτών “Η Πρόοδος”.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι υπόλοιπες ανάγκες που απομένουν θα καλυφθούν από έσοδα και δωρεές που θα προκύψουν από διάφορες δράσεις που προγραμματίζονται.
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των πρωτέρων όλους τους δωρητές, το Δήμο μας καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτόν για το κοινό καλό σκοπό για τα παιδιά μας” σημειώνει η Επιτροπή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες: Νίκος Κουτελιέρης 6974394593

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*