Σε συγκινητική ατμόσφαιρα η εκδήλωση μνήμης των αιματηρών γεγονότων του 1917

apeiranthos epeteios athina 2
admin
03/12/2017 18:03
 
 
 

Σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα τίμησε ο Απεραθίτικος Σύλλογος τους 32 Απεραθίτες νεκρούς των αιματηρών γεγονότων της 2ας Ιανουαρίου 1917, στο πολιτιστικό κέντρο Καμίνι στο Γαλάτσι.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της κοινότητας Απεράθου Γιώργος Μπάκαλος, ο τ. βουλευτής και Υφυπουργός Μίκης Πρωτοπαπαδάκης, η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου Ισιδώρα Μπακάλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου Γιάννης Οικονόμου, εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και αρκετοί Απεραθίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Απεραθίτικου Συλλόγου.

apeiranthos epeteios athina 1

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Λεβογιάννη, φιλόλογο και τέως βουλευτή, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, την κ. Μπακάλου Κατερίνα, η οποία κατέθεσε την μαρτυρία της ως απόγονος θύματος και τον κ. Μάνο Ελευθερίου, εκπαιδευτικό και αντιδήμαρχο παιδείας Γαλατσίου, ο οποίος είχε αναλάβει τη διοργάνωση και την παρουσίαση της εκδήλωσης.
Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πατέρα Αθηναγόρα της ενορίας Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, το δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο για τη συνολική αρωγή στην εκδήλωση, την πιτσαρία “Κάτι Άλλο” για τη διαχρονική της προσφορά στον Απεραθίτικο Σύλλογο και το ανθοπωλείο “Le Jardin”.

apeiranthos epeteios athina 3

apeiranthos epeteios athina 4

apeiranthos epeteios athina 5

apeiranthos epeteios athina 6

apeiranthos epeteios athina 8

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*