Με τους βουλευτές του νομού και την ΟΝΑΣ συναντήθηκε ο Μανόλης Μαργαρίτης

admin
24/03/2015 00:11
 
 
 

 

Διαδοχικές συναντήσεις είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τους βουλευτές του νομού αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΑΣ, προκειμένου να τους γνωστοποιήσει ζητήματα που αφορούν το δήμο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου, όλες οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα με τους τρεις Κυκλαδίτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχονται κάθε δυνατή βοήθεια στα προβλήματα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. 

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση του ο κ. Μαργαρίτης σημειώνει τα εξής:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αργύρη Ανεβλαβή, επισκέφθηκαν τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο.

 

Η συνάντηση, η οποία προγραμματίστηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και πρότασης του Μανόλη Μαργαρίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, σε ζεστό κλίμα συνεργασίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης παρουσίασε στους τρεις Βουλευτές την υφιστάμενη εικόνα του Δήμου και εξέθεσε τα σοβαρά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, ζητώντας ταυτόχρονα την αρωγή των βουλευτών. Μετά το γόνιμο διάλογο, οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα παρέχουν κάθε βοήθεια. Αντίστοιχη ενημέρωση έγινε και προς τον Βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Νίκου Βερνίκου.

Παρουσία όλων των μελών της Ο.ΝΑ.Σ. και σε θερμή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και αντάλλαξε απόψεις με όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση και επισήμανε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση όλων, να τους ενημερώνει για τα θέματα του Δήμου.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*