Καλοκαιρινός Χορός 2026 στον Κυνίδαρο Νάξου – Μια βραδιά γεμάτη παράδοση και κέφι

Newsroom.
07/08/2026 14:35

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στον Πολυχώρο «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης» με ζωντανή μουσική, χορό και τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών

Ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά παραδοσιακά γλέντια της Νάξου επιστρέφει το Σάββατο 8 Αυγούστου στον Κυνίδαρο. Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνιδάρου Νάξου «Ο Απίκραντος» προσκαλούν κατοίκους και επισκέπτες σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία.

Ο Κυνίδαρος ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχθεί τον Καλοκαιρινό Χορό 2026, μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για το χωριό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου από τη Νάξο και όχι μόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου, με ώρα έναρξης 22:00, στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης».

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν οι:

– Στελίνα Κονιτοπούλου (τραγούδι)

– Μπιλάκος (τραγούδι)

– Αποστόλης Καραμάνης (βιολί – τραγούδι)

– Νίκος Μακάρης (βιολί)

– Βασίλης Κλουβάτος (λαούτο)

– Γιάννης Μαΐτος (λαούτο)

– Νίκος Γκούφας (κιθάρα)

– Γιάννης Μπουρνέλης (τύμπανα)

Οι διοργανωτές καλούν όλους να συμμετάσχουν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδι και αυθεντική κυνιδαριώτικη φιλοξενία.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους:

«Φέρτε την καλύτερή σας διάθεση και ελάτε να γιορτάσουμε όπως ξέρουμε εμείς: με παρέα, χαμόγελα, ασταμάτητο χορό και γλέντι μέχρι το ξημέρωμα!»

Παράλληλα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς και όλους όσοι στηρίζουν διαχρονικά τη διοργάνωση, συμβάλλοντας στη διατήρηση της παράδοσης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνιδάρου Νάξου «Ο Απίκραντος».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Post

Comments are closed.