Η “χειμωνιάτικη” Νάξος σε δυο ακόμα επεισόδια στο Ιταλικό κανάλι ONDA TV (video: δείτε τα trailer των εκπομπών)

 
 
 

Δυο ακόμη επεισόδια της δημοφιλούς σειράς “TUTTO IN” του Franco Perdichizzi, που είναι αφιερωμένα στη Νάξο θα μεταδοθούν από το ιταλικό κανάλι ONDA TV!

Συνεργείο της εκπομπής με επικεφαλής το δημοσιογράφο και παρουσιαστή της μακροβιότερης εκπομπής στην ιταλική τηλεόραση, Franco Perdichizzi, βρέθηκε στη Νάξο τις τελευταίες ημέρες της Αποκριάς κάνοντας γυρίσματα στα δρώμενα των ημερών στη Χώρα και τα χωριά, αλλά και στη χειμωνιάτικη Νάξο.

Τα δυο νέα επεισόδια που θα μεταδοθούν την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 10:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (9 το βράδυ ώρα Ιταλίας) θα προβάλουν τις χειμωνιάτικες ομορφιές του νησιού, αλλά και κάποια από τα προβλήματα του. Η εκπομπή έκανε γυρίσματα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου προβάλοντας τα προϊόντα της, ενώ στην εκπομπή μίλησαν ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός.  Φυσικά ο Franco δεν παρέλειψε να ψάξει και να βρει Ιταλούς που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί…  

tutto in ondatv naxos 1

Ο Ιταλός δημοσιογράφος δηλώνει ενθουσιασμένος από τη χειμωνιάτικη, Νάξο, που “ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της, την ηρεμία στα δρομάκια και τα σοκάκια της, τα οποία επιστρέφουν στους κατοίκους, μετά την καλοκαιρινή επέλαση των τουριστών”.

Η πρώτη εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στο καρναβάλι της Νάξου μεταδοθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου. Τις εκπομπές μπορει κάποιος να τις παρακολουθήσει ζωντανά στο www.ondatv.it ή στο www.naxostimes.gr.

Η δήλωση του Franco Perdichizzi στο naxostimes.gr

“Συνένοχος το καρναβάλι της Νάξου, και όχι η λατρεία του Βάκχου και της Αριάδνης, που μας ξαναέφερε στις Κυκλάδες. Έτσι, λοιπόν, το “Tutto In” σε αυτά τα δύο επεισόδια θα παρουσιάσει το πιο μεγάλο από τα νησιά των Κυκλάδων, στο Αιγαίο Πέλαγος, όπως λίγοι το έχουν δει ως τώρα, δηλαδή κατά την περίοδο του χειμώνα. Θα το παρουσιάσουν οι ίδιοι οι κάτοικοι τη Νάξου, μεταξύ των οποίων και πολλοί Ιταλοί, που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί του Διονύσου. Ένα νησί, που τον χειμώνα ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του, την ηρεμία στα δρομάκια και τα σοκάκια του, τα οποία επιστρέφουν στους κατοίκους, μετά την καλοκαιρινή επέλαση των τουριστών.
Εμβαθύνουμε με τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τη δημοσιογράφο Πόπη Αλιμπέρτη στα θετικά και στα αρνητικά θέματα του νησιού. Μεταξύ αυτών των τελευταίων, οι μεταφορές και η επικοινωνία, που λόγω των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών, χρειάζονται επέκταση. Αναφερόμαστε στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο, περιορισμένων διαστάσεων, που δεν συμβαδίζουν πλέον με τις ανάγκες που καλούνται να εξυπηρετήσουν, καθώς ο τουρισμός είναι ραγδαία αυξανόμενος.
Θελήσαμε να μάθουμε για την οικονομική αυτάρκεια του νησιού, την τόσο προβεβλημένη από διοικητικούς και από κατοίκους, και έτσι, επισκεφθήκαμε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, θαυμάζοντας την παραγωγή των γαλακτοκομικών και της διάσημης πατάτας Νάξου. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε τα ιταλικά εστιατόρια που υπάρχουν στο νησί, όπως το “Sù e giù” της Susanna Rizzi, η οποία μας μίλησε για τον ναξιώτικο χειμώνα.
Αυτά και άλλα πολλά θα παρουσιαστούν στα επόμενα δύο επεισόδια της εκπομπής “Tutto In” , αφιερωμένα στον χειμώνα της Νάξου, στις Κυκλάδες.
1ο επεισόδιο: Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 9 μ.μ. ώρα Ιταλίας, 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος
2ο επεισόδιο: Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 9 μ.μ. ώρα Ιταλίας, 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος
Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στην Πόπη Αλιμπέρτη, το Naxostimes και το My Naxos”.

Τα trailer των δυο νέων εκπομπών: 

https://www.youtube.com/watch?v=X2UFuI4E1bI&feature=youtu.be 

https://www.youtube.com/watch?v=jhKcWds7Dik&feature=youtu.be 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*