Νίκος Μαϊτός για δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: “Υπάρχει;”

 
 
 

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με συνεχείς επιθέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς τη δημοτική αρχή.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Μαϊτός και η παράταξη του “Νησιωτική Πολιτεία” επιλέγει τη “σύγκριση” με άλλα νησιά των Κυκλάδων για να καυτηριάσει την πολιτική της δημοτικής πλειοψηφίας στο θέμα του νερού. 

“Ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη έργων συνολικού προϋπολογισμού έξι εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ( 6.700.000,00) ευρώ στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου, που αφορούν τον δήμο Πάρου” λέει ο κ. Μαϊτός και εξηγεί ότι η ένταξη αφορά σε πέντε (5) έργα, μεταξύ των οποίων κι αυτό του εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΒΙΟ.ΚΑ Παροικίας, με σκοπό την τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων και την αξιοποίηση τους για άρδευση χωρίς περιορισμούς”.

Μετά το παράδειγμα της Πάρου ο κ. Μαϊτός αναφέρεται και στην Τήνο…
“Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Τήνου ξεκινούν οι ενέργειες για εγκατάσταση και λειτουργία 2ης (!!!) αφαλάτωσης για το νησί του, διότι η μία που υπάρχει δεν επαρκεί” σημειώνει και προσθέτει:
Και εμείς ρωτάμε απλά: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Υπάρχει; Φιλότιμο και αυτογνωσία: Υπάρχει;”.

Ο κ. Μαϊτός πάει και …ένα βήμα παραπέρα προκειμένου να καυτηριάσει αυτό που πολλές φορές αναφέρει στις ανακοινώσεις του, ότι δηλαδή ο δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής αρχής συμμετέχουν πάντα σε κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις! 

“Και μια υπενθύμιση: Σε λίγες μέρες έχουμε 25η Μαρτίου. Στην παρέλαση και στη δεξίωση που συνήθως ακολουθεί, ΝΑΙ, θα είναι εκεί!” σημειώνει χαρακτηριστικά.

(Visited 175 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*