«Strike» στη διασκέδαση! Για πρώτη φορά bowling στη Νάξο

 
 
 

Είναι γεγονός! Η Νάξος έχει πλέον και bowling, κάτι που ποτέ δεν υπήρχε στο νησί…

Ένας νέος πολυχώρος διασκέδασης που έλειπε από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων άνοιξε τις πόρτες του υποσχόμενος ατέλειωτη διασκέδαση και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως!

bowling naxostimes 21

Το Naxos Bowling είναι ένας τεράστιος χώρος γεμάτος με παιχνίδια και δράση για όλη την οικογένεια και βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν μπεις στο χωριό Γαλανάδο.
Τα επίσημα εγκαίνια του Naxos Bowling πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου που συνέρρευσε για να γνωρίσει από κοντά το νέο κατάστημα και να διασκεδάσει.

Οι εντυπώσεις που άφησε το Naxos bowling ήταν οι καλύτερες όπως δήλωσαν στο naxostimes.gr αρκετοί από τους παρεβρισκόμενους οι οποίοι δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι πλέον στο νησί υπάρχει bowling.

bowling naxostimes 39

Μεταξύ άλλων το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν οι ιερείς που έκαναν τον αγιασμό στο νέο κατάστημα, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σιδερής ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Βαγγέλης Παντελιάς, ο Γιάννης Τσολάκης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός.

bowling naxostimes 41

Η διάθεση όλων ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη αφού δε σταμάτησαν στιγμή να παίζουν bowling, ποδοσφαιράκι, πίγκ-πογκ, μπιλιάρδο και άλλα παιχνίδια απολαμβάνοντας το ποτό ή τον καφέ τους.

bowling naxostimes 20

Το κατάστημα προσέφερε σε όλους πλούσιο μπουφέ, με νηστίσιμους και μη μεζέδες (σολομό, γαρίδες, κεφτεδάκια, σουφλέ, πίτες, σουβλάκια κ.ά), κρασί, σαγκρία αλλά και λουκουμάδες με παγωτό που επιμελήθηκε ο chef Στέλιος Κορρές.

bowling naxostimes 31

Τόσο ο ιερέας πατέρας Κωνσταντίνος, όσο και ο δήμαρχος και τα άλλα μέλη της δημοτικής αρχής δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό και έπαιξαν ποδοσφαιράκι γεμάτοι κέφι!

bowling naxostimes 48

Ο Μανόλης Μαργαρίτης μάλιστα δοκίμασε τις «δυνάμεις» του και στο bowling αποδεικνύοντας μάλιστα ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης!

Όπως σημείωσε στο naxostimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το Naxos bowling ήρθε για να μείνει στο νησί και να χαρίσει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

«Είναι ένα μαγαζί για όλη την οικογένεια αφού όλοι θα βρουν ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν και να περάσουν την ώρα τους διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με πολλούς τρόπους» τόνισε.

bowling naxostimes 26

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα διαθέτει τέσσερις διαδρόμους bowling, μπιλιάρδα (γαλλικά και αμερικάνικα), ποδοσφαιράκια, πινγκ-πονγκ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, γιγαντο-οθόνη τηλεόρασης και πολλά ακόμα διασκεδαστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια.
Η αίθουσα του Naxos bowling διατίθεται επίσης για τα πιο συναρπαστικά bowling party!

bowling naxostimes 23bowling naxostimes 28bowling naxostimes 29bowling naxostimes 34bowling naxostimes 40bowling naxostimes 43bowling naxostimes 52

 

(Visited 290 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*