Με διεθνείς διακρίσεις η Νάξος καλωσορίζει τη νέα σεζόν

 
 
 

Με τους καλύτερους οιωνούς θα υποδεχθεί τη νέα σεζόν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Στους δέκα κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς συγκαταλέγεται η Νάξος, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, όπως προκύπτει από τα έγκριτα Reader’s Choice Awards του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων Τουριστών και διαμορφώνει τις μελλοντικές τάσεις στον Τουρισμό.

Άλλωστε, την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται ο έγκυρος ταξιδιωτικός συντάκτης John Malathronas που ξεκινάει τη λίστα “Best of Greece” στο ταξιδιωτικό διαδικτυακό τόπο του CNN με τη Νάξο στην κορυφή και τη φωτογραφία της θρυλικής Πορτάρας να κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο ίδιο αφιέρωμα ο κ Malathronas ταξιδεύει τους εκατομμύρια πιστούς αναγνώστες του CNN.com από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αυστραλία στον κόσμο της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, που “ανοίγει διάπλατα” το φημισμένο μνημείο της Νάξου με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

“Οι διαδοχικές εμφανίσεις της Νάξου στα κορυφαία ΜΜΕ και τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου που επαναλαμβάνονται μάλιστα, σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν τη σταθερά ανοδική πορεία του προορισμού”, σχολιάζει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός που εύχεται με την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες του τόπου, η νέα σεζόν να δικαιώσει τις συστηματικές και κοπιώδεις προσπάθειες τους.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*