Νέα διάκριση για την ABOVE: “Το πραγματικό βραβείο που κερδίζουμε είναι η εμπιστοσύνη σας”

 
 
 

“Το πραγματικό βραβείο που κερδίζουμε είναι η εμπιστοσύνη σας” αναφέρει σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η ABOVE μετά από μία ακόμα διεθνή διάκριση σε φωτογραφία γάμου…

Αναλυτικότερα υπογραμμίζει:
Για πέμπτη φορά φωτογραφίες γάμου της ABOVE στα ”International Wedding Photography Awards”

Η πραγματική βράβευση έρχεται για εμάς όταν αντικρίζουμε την ευχαρίστηση και τη χαρά στα ζευγάρια μας καθώς βλέπουν για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από το γάμο τους! Τα χαμόγελα και τα επιφωνήματα φανερώνουν την πληρότητα που νιώθουν, καθώς σίγουροι πλέον διαπιστώνουν πως η ανταμοιβή για την επιλογή που έκαναν, έφτασε!

Οι φωτογραφίες γάμου είναι το μέσο που βλέπουμε μέσα από τα μάτια σας, τις δικές σας στιγμές. Τις αναμνήσεις μιας από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας. Όταν η ποιότητα και η αισθητική των εικόνων μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, τότε πραγματικά κερδίζουμε εμείς.

Κάθε ιστορία είναι μοναδική και για αυτό κάθε κλικ και κάτι ξεχωριστό, τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

Οι φωτογραφίες διηγούνται την ιστορία που θέλει κάθε ζευγάρι να πει. Αυτή που αντικατοπτρίζει τα μεταξύ σας συναισθήματα!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής σας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να κρατάμε τις στιγμές σας αναλλοίωτες στο χρόνο με κάθε τίμημα!

Με εκτίμηση,

προς όλα τα ζευγάρια μας

ABOVE 

vraveio above

vraveio above 2

vraveio above 1

vraveio above 3

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*