VIDEO: ΠΕΚΙΝ και εθελοντές “άστραψαν” την παραλία της Γρόττας Νάξου (φώτος)

 
 
 

 

«Άστραψε» η παραλία της Γρόττας Νάξου μετά τον καθαρισμό της από εθελοντές!

katharismos grottas 8

20 περίπου εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιβαλλοντικής Κίνησης Νάξου και το απόγευμα της Τετάρτης «οπλίστηκαν» με τα απαραίτητα (γάντια και πλαστικές σακούλες) και όλοι μαζί, με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, καθάρισαν τη βορινή παραλία της Χώρας Νάξου.

katharismos grottas 3

«Παρών» στον καθαρισμό της παραλίας και ο εντεταλμένος για την ανακύκλωση δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος μάλιστα μοίρασε στους εθελοντές τις ειδικές για την ανακύκλωση τσάντες και ενημερωτικά φυλλάδια.

katharismos grottas 10

Εκτός από την παραλία, καθαρίστηκε και το γεφυράκι το οποίο πραγματικά ήταν γεμάτο με απορρίμματα.

katharismos grottas 1

Μαζεύτηκαν αρκετά σκουπίδια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν καλάμια και πλαστικά, τα οποία τοποθετήθηκαν σε ειδικό κάδο του δήμου που θα απομακρυνθεί με απορριμματοφόρο.

katharismos grottas 4

Να σημειωθεί ότι η Γρόττα ήταν η πρώτη παραλία που καθαρίστηκε στο πλαίσιο των δράσεων που ξεκίνησε η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου (ΠΕΚΙΝ) «Καθαρές παραλίες 2018».

katharismos grottas 7

Σε ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της ΠΕΚΙΝ Γιάννης Μπαρδάνης εκφράζει την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστεί. «Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και ειλικρινά τους αγαπώ, που χάρισαν δυο ώρες από το χρόνο τους για την καθαριότητα του νησιού μας» σημειώνει.

{youtube}hQJXzOUrksY{/youtube}

 

Περισσότερες φώτος:

katharismos grottas 6

katharismos grottas 11

katharismos grottas 12

katharismos grottas 13

katharismos grottas 14

katharismos grottas 16

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*