Το Naxos Adventure Rally 2018 είναι γεγονός – Εκδήλωση έναρξης (video+φώτος)

 
 
 

 

Το Naxos Adventure Rally 2018 είναι γεγονός και ξεκίνησε να “πατάει γκάζι” την Παρασκευή 20 Απριλίου συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλων των λάτρεων των δυο τροχών.

Η πρώτη μέρα ήταν μια στεριανή και θαλασσινή, μοναδική περιπέτεια, αφού οι αναβάτες ταξίδεψαν με «λάντζα»στο πανέμορφο Κουφονήσι και το γύρισαν σπιθαμή προς σπιθαμή στους δυο τροχούς.

naxos adventure rally 2018 8

Το βράδυ της Παρασκευής στο βραβευμένο restaurant BAROZZI πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έναρξης του Rally με την παρουσία του δημοφιλή “αναβάτη” Adam Riemann και του πρωταθλητή Rally Dakar Βασίλη Ορφανού.

naxos adventure rally 2018 4

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Βαγγέλης Κατσαράς και το αν. μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Μανδηλαράς, αναβάτες του «Two Wheels Only Club», του «KTM Hellas Club Naxos» και άλλοι λάτρεις των δυο τροχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

naxos adventure rally 2018 5

Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής Ευθύμιος Αλιμπέρτης στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στο Naxos Adventure Rally 2018 και τους κάλεσε να απολαύσουν αυτό το «ταξίδι» στην περιπέτεια και στη γνωριμία με το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

naxos adventure rally 2018 7

Ο Βασίλης Ορφανός δεν παρέλειψε να συστήσει την προσοχή σε όλους και τους κάλεσε να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

naxos adventure rally 2018 9

Ο Adam Riemann για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τη Νάξο σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως στο νησί, νοιώθει σαν το σπίτι του. «Όταν φτάνω σε αυτό το νησί ξεχνάω την Αυστραλία. Ανυπομονώ για τις επόμενες ημέρες… Είμαι σίγουρος ότι θα είναι και πάλι μια αξέχαστη εμπειρία. Σε αυτό το νησί, χαρά για μένα είναι οι άνθρωποι, ο πολιτισμός, το φαγητό και οι καλές στιγμές» σημείωσε.

naxos adventure rally 2018 11

Ο Βαγγέλης Κατσαράς τόνισε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου χαιρετίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προσελκύουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, κάτι το οποίο αποτελεί στόχο της Ένωσης, για την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Μιλώντας στην κάμερα του naxostimes.gr ο Ευθύμιος Αλιμπέρτης σημείωσε ότι φέτος 100 αναβάτες από όλο τον κόσμο θα «οργώσουν» το νησί με τις μοτοσυκλέτες τους. «Θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Μια περιπέτεια στους δυο τροχούς με παράλληλη γνωριμία με τα καταπληκτικά και άγνωστα τοπία της Νάξου αλλά και τα σημαντικά της μνημεία» σημείωσε.

Σε ότι αφορά τους στόχους του Rally τόνισε ότι σκοπός του είναι η ανάδειξη του νησιού και η προσέλκυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

naxos adventure rally 2018 14

Να σημειωθεί ότι το Naxos Adventure Rally 2018 θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου. Σημαντικό ρόλο στη διοργάνωσή του παίζουν επίσης και οι χορηγοί του.

Για το Naxos Adventure Rally 2018 στο νησί βρίσκεται συνεργείο της ΕΡΤ (που είναι χορηγός επικοινωνίας, όπως και το www.naxostimes.gr και το my naxos – free press).

naxos adventure rally 2018 1
Η ΕΡΤ παίζει εδώ και πολλές ημέρες το spot του Rally διαφημίζοντας το νησί, ενώ την Παρασκευή το πρωί σε ζωντανή σύνδεση, με φόντο την Πορτάρα έγινε ειδικό αφιέρωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=0DidqwZuzc8&feature=youtu.be 

Δείτε τη ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ: ΕΔΩ

naxos adventure rally 2018 6

naxos adventure rally 2018 12

naxos adventure rally 2018 13

naxos adventure rally 2018 15

naxos adventure rally 2018 10

naxos adventure rally 2018 3

(Visited 51 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*