Η Αερολέσχη θα μεταφέρει το Άγιο Φως στη Νάξο

admin
09/04/2015 21:52
 
 
 

Η Αερολέσχη Νάξου θα μεταφέρει το Άγιο Φως στη Νάξο το Σάββατο του Πάσχα…

Μετά από σχετικά αιτήματα τόσο στην Μητρόπολη Παροναξίας και στην ΥΠΑ όσο και στον κρατικό αερολιμένα Νάξου και την Αερολέσχη Φαέθων, πήρε τις θετικές εγκρίσεις και τελικά -εάν επιβεβαιωθούν και οι καλές προβλέψεις για τον καιρό- θα μεταφέρει το Άγιο Φως στο νησί.

Η Αερολέσχη ζήτησε τη συνδρομή της Μητρόπολης για τη μεταφορά του Άγιου Φωτός στο νησί, διευκρινίζοντας ότι θα επιβαρυνθεί αποκλειστικά τη  δαπάνη, αίτημα που δέχτηκε η Μητρόπολη και απαντώντας σχετικά, σημειώνει ότι: “Εξουσιοδοτούνται ο Νίκος Κουτελιέρης, Αργύρης Μάμας και Παναγιώτης Αγριτέλης, μέλη των αερολεσχών Νάξου και Φαέθων να παραλάβουν εκ μέρους της Μητρόπολης Παροναξίας το Άγιο Φως μετά την άφιξη του από τα Ιεροσόλυμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και να το μεταφέρουν στη Νάξο“.

Θετική ήταν και η απάντηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας: 

Εγκρίνεται η ενεργοποίηση του αερολιμένα Νάξου το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου από τις 19:00 έως τις 20:30 για να εξυπηρετηθεί η πτήση για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο αεροδρόμιο Νάξου“.

Να σημειωθεί ότι εάν δεν μεριμνούσε η Αερολέσχη Νάξου δεν θα έφτανε το Άγιο Φως στο νησί, όπως άλλωστε συμβαίνει και τα προηγούμενα χρόνια… 

Στα νησιά των Κυκλάδων που θα μεταφερθεί το Άγιο Φως με έκτακτες πτήσεις της Aegean και Olympic Air είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη.

 

Τα έγγραφα της Αερολέσχης Νάξου και οι απαντήσεις:

 Ειδήσεις Νάξος

(Visited 29 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.