Νάξος: Προϋπολογισμός και άλλα σημαντικά θέματα στη διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Άκης Αξαόπουλος
17/05/2018 20:53
 
 
 

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκειμένου -επιτέλους- να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, αλλά και άλλα σημαντικά θέματα του δήμου.

Στην πρώτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου, μεταξύ άλλων θα εγκριθούν τα κτηματολογικά διαγράμματα για την επέκταση του αεροδρομίου και η αποδοχή χρηματοδότησης του δήμου από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” για αναβάθμιση παιδικών χαρών και επισκευή – συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων.

Αναλυτικότερα τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Κτηματολογικών διαγραμμάτων – Κτηματολογικού Πίνακα περιοχής επέκτασης Αεροδρομίου Νάξου.
2. Έγκριση αιτήματος για αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου, στα πλαίσια του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» – “Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμων της Χώρας”
3. Έγκριση αιτήματος για αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – “Επισκευή – συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και αύλειων χώρων”.
4. Έγκριση της υπ’αριθμ. 34/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.).

Στη δεύτερη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά (στις 8:00 το βράδυ) το μοναδικό μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης είναι:

«Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων οικονομικού έτους 2018 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των Νομικών του Προσώπων».

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*