Στη Νάξο ο Βαγγέλης Αποστόλου (φώτος)

Άκης Αξαόπουλος
03/06/2018 01:14
 
 
 

Στη Νάξο βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να κηρύξει την έναρξη της πρώτης φάσης του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στις Κυκλάδες που θα πραγματοποιηθεί στο νησί.

Ο κ. Αποστόλου έφτασε στη Νάξο το πρωί της Παρασκευής και είχε σειρά επαφών και συναντήσεων.
Επισκέφτηκε το φράγμα Τσικαλαριού, έργο που είναι σε εξέλιξη στο νησί και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, αλλά και το Σαγκρί, χωριό που σχετίζεται με την ίδρυση του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ)στη Νάξο, για το οποίο εξέφρασε τους προβληματισμούς του.

Επίσης ο Υπουργός επισκέφτηκε το τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, το εργοστάσιο τυποποίησης πατάτας Νάξου του κ. Κουτελιέρη, το Aloe Vera αλλά και το κατάστημα ΚΙΤΡΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑ στη Χώρα.

Το απόγευμα στις 5:30 στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθεί ο «Αποκεντρωμένος Θεματικός Διάλογος» για την Αγροτική Ανάπτυξη, την Αλιεία και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, με ομιλητές τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη και τον Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νίκο Αντώνογλου. Συντονιστής θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*