VIDEO: Οι ναξιώτικες νοστιμιές γοήτευσαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 
 
 

barbarigou 2

Με παραδοσιακούς χορούς και μουσική ξεκίνησε η εκδήλωση “Aegean Mamas Know Best” στη Νάξο, όπου η σεφ και Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 Νότιο Αιγαίο Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Ναξιώτης σεφ κ. Κορρές, εκπρόσωπος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ανέδειξαν γεύσεις και συνταγές του νησιού μέσω πληθώρας τοπικών, ποιοτικών προϊόντων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο έπαρχος Π.Ε. Νάξου και αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Μαργαρίτης και η διευθύντρια του γραφείου του Περιφερειάρχη και υπεύθυνη του προγράμματος “Taste the Seasons” κ. Λαζάνη και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης κ. Παπαδόπουλος, ενώ από την πλευρά της, η κ. Μπαρμπαρίγου εξήρε τις προσπάθειες της σημερινής περιφερειακής αρχής τόσο για την παγκόσμια προώθηση της κουζίνας του Αιγαίου, όσο και για την καθιέρωση του Νοτίου Αιγαίου ως γαστρονομικού προορισμού. Δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει τους Ναξιώτες για την θερμή φιλοξενία τους.
Περισσότεροι από 20 παραγωγοί διέθεσαν τα προϊόντα τους για την επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών και οι γυναίκες τοπικών πολιτιστικών συλλόγων που μαγείρεψαν σε πραγματικό χρόνο για να μεταλαμπαδεύσουν στη νέα γενιά την πολύτιμη γνώση της ναξιώτικης γαστρονομικής παράδοσης.

{youtube}ciEsxUQrgoU{/youtube}

Περισσότερες φωτογραφίες

barbarigou 1

barbarigou 3barbarigou 4barbarigou 6barbarigou 8barbarigou 9barbarigou 10barbarigou 11barbarigou 5barbarigou 7barbarigou giorgakis 1barbarigou horeftiko filotiou 2barbarigou horeftiko filotiou 3barbarigou horeftiko filotiou 4barbarigou horeftiko filotiou 5barbarigou horeftiko filotiou 6barbarigou horeftiko filotiou 7barbarigou mamades aigaiou 1barbarigou margaritis 1barbarigou paragogoi 1barbarigou paragogoi 2barbarigou paragogoi 3barbarigou paragogoi 4barbarigou paragogoi 5barbarigou paragogoi 6barbarigou paragogoi 7barbarigou paragogoi 8barbarigou paragogoi 9barbarigou paragogoi 10barbarigou paragogoi 11barbarigou paragogoi 12barbarigou paragogoi 13barbarigou syntonistria 1barbarigou valeris rotas houzouris 1

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*