Ανακοίνωση της ΟΝΑΣ για τη συνάντηση με Λαφαζάνη για το σμυριδικό

onas
admin
02/05/2015 23:44
 
 
 

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρεται ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΑΣ μέλη της οποίας συμμετείχαν στη συνάντηση…

Αναλυτικότερα η Ομοσπονδία αναφέρει τα εξής: Αντιπροσωπεία της Ο.ΝΑ.Σ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νίκο Βερνίκο και τον Γενικό Γραμματέα Μάρκο Μαργαρίτη έλαβε μέρος σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, την Πέμπτη 30/04/2015, για την επίλυση του σμυριδικού και προβλημάτων των σμυριδεργατών.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Γεν. Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, οι Βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός, ο Πρόεδρος του σωματείου σμυριδεργατών Λυώνα κ. Μιχάλης Πάσουλας με τους συνεργάτες του Γιαννούλη Μανδηλαρά και Αποστόλη Κουφόπουλο, ο Κορωνιδιάτης Πρόεδρος χειριστών μηχανημάτων τεχνικών έργων κ. Μανώλης Μανωλάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε σφαιρική ενημέρωση στον κ. Υπουργό για το «σμυριδικό» και τα αιτήματα των σμυριδεργατών.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τις προτάσεις που έγιναν και, ύστερα από συζήτηση και διευκρινίσεις, που δόθηκαν, για να ξεπεραστούν ορισμένες δυσκολίες που υπάρχουν, υποσχέθηκε ότι για το έτος 2015 θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα των σμυριδεργατών σε συνάρτηση με τη διάθεση αποθεμάτων σμύριδας για την εξισορρόπηση εσόδων – δαπανών, που είναι αναγκαία.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί ότι στόχος του είναι η οριστική λύση του προβλήματος προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ του naxostimes.gr για το θέμα: ΕΔΩ
(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*