Εμποροεπαγγελματικός Νάξου: Κλειστά την Κυριακή τα μεγάλα supermarket

admin
07/05/2015 16:46
 
 
 

Ανακοίνωση προς τα μέλη του, απέστειλε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου προκειμένου να τους γνωστοποιήσει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η νομοθεσία σχετικά με τη μη λειτουργία των καταστημάτων άνω των 250 τ.μ. τις Κυριακές και κατά τη θερινή περίοδο.

Ξεκαθαρίζει ότι η αρμοδιότητα του Συλλόγου σταματά στην ενημέρωση και προστασία των μελών του και σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί ελεγκτικό όργανο. Επίσης γνωστοποιεί ότι συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε ο Σύλλογος ενάντια στη λειτουργία των υπεραγορών στη Νάξο κι ενημερώνει ότι το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά αποφάσισε να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, η οποία να διατάσσει αναστολή εκτέλεσης της προέγκρισης που είχε δοθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, έως την συζήτηση της κύριας υπόθεσης.

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου:

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ ο Νόμος 4177/13 Άρθρο 16,που ορίζει τα καταστήματα άνω των 250τ.μ. να είναι κλειστά τις Κυριακές. Είναι χρέος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου να ενημερώνει και να προστατεύει τα μέλη του, όμως  σε περίπτωση καταγγελιών , δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς αντιπροσωπεύει τους επαγγελματίες αλλά δεν αποτελεί ελεγκτικό όργανο. 

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι προχωρήσαμε τον δικαστικό αγώνα  ενάντια στο άνοιγμα των υπεραγορών στο νησί μας και το  Διοικητικό Εφετείο Πειραιά αποφάσισε να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, η οποία να διατάσσει αναστολή εκτέλεσης της προέγκρισης που είχε δοθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, έως την συζήτηση της κύριας υπόθεσης.

 

(Visited 58 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*