VIDEO: Λάβρος ο Μπάκαλος εναντίον της δημοτικής αρχής: Μίλησε για «πόλεμο», «τρικλοποδιές» και «υπόγειες διαδρομές»

 
 
 

Δεν θα συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της Απειράνθου Νάξου Γιώργος Μπάκαλος όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη το μεσημέρι.

«Διαλέγω την οικογένεια μου και όχι τη συμμετοχή μου στις εκλογές» τόνισε ο κ. Μπάκαλος ο οποίος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι μπορεί να απέχει από τις εκλογές όμως παραμένει ενεργός πολίτης και «παρών» σε όλες τις εξελίξεις.

Αφού ευχαρίστησε την οικογένεια του και τα ΜΜΕ που του συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε στη θητεία του ως πρόεδρος της Απειράνθου και στο έργο που έγινε και που δεν έγινε εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

«Δηλώνω το πάθος μου για μια νέα αλλαγή. Η σημερινή δημοτική κατάσταση στον τόπο μας δε με εκφράζει. Προσπάθησα να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του χωριού όμως δε δόθηκαν. Αντιθέτως έκαναν σαμποτάζ λειτουργούσαν με αρνητικότητα και πάντοτε με υπόγειες διαδρομές» σημείωσε.
Ο κ. Μπάκαλος έκανε επίσης λόγο για «τρικλοποδιές» και «πόλεμο» που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα από τη δημοτική αρχή.

mpakalos apeiranthos 2

Δήλωσε «οραματιστής», «επαναστάτης» και «ανανεωτικός» σημειώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει το παλιό. Μάλιστα έκανε λόγο και για δημοσκόπηση η οποία έδειξε ότι το 75% των δημοτών Νάξου και μικρών Κυκλάδων έχουν αρνητική άποψη για τη δημοτική αρχή.

«Για όλο το διάστημα της θητείας μου δεν διαχειρίστηκα ούτε ένα ευρώ, δεν είχα προσωπικό αλλά ούτε υλικοτεχνικά μέσα για να κάνω έργα. Αντιθέτως, διέθεσα πάρα πολλά δικά μου χρήματα, από την τσέπη μου, προκειμένου να γίνουν έστω κι αυτά τα λίγα αλλά σημαντικά πράγματα για το χωριό μου» είπε.

Ο κ. Μπάκαλος αναφέρθηκε στη δράση του τα τεσσεράμισι χρόνια της θητείας του εστιάζοντας στο ιατρείο του χωριού, το δρόμο της Μουτσούνας, τον εθελοντισμό, το ίντερνετ στους παραλιακούς οικισμούς, την Αγία Κυριακή κ.ά.

Σε ερώτημα του naxostimes σχετικά με τις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου που δεν γίνονται, ο πρόεδρος της Απειράνθου σημείωσε ότι δεν υπάρχει νόημα να γίνονται συνεδριάσεις και να λαμβάνονται αποφάσεις οι οποίες ποτέ δεν υλοποιούνται και δεν πρόκειται να υλοποιηθούν από τη δημοτική αρχή.

«Όσες φορές συνεδριάσαμε και πήραμε αποφάσεις ποτέ δε μας έδωσαν σημασία. Ποτέ δε μας σεβάστηκαν. Ζητήσαμε 40 έργα και με το ζόρι έγινε ένα… Το γραμματέα που υπήρχε στο χωριό για τις συνεδριάσεις τον πήραν. Εγώ έπρεπε να είμαι ο πρόεδρος, ο γραμματέας, ο εργάτης αλλά και η γυναίκα μου η καθαρίστρια της κοινότητας. Ό,τι ζητήσαμε ως τοπικό συμβούλιο, ποτέ δεν εισακούστηκε. Αντιθέτως, όπως έμαθα προσπαθούν να φτιάξουν ένα μνημείο του σμυριδεργάτη και το κάνουν κρυφά από τον πρόεδρο… Από τότε που έφυγε ο Τοτόμης, φάνηκε η γύμνια τους» τόνισε.

{youtube}5E57nLqgJKI{/youtube}

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*