Συνάντηση στη βουλή για τα προβλήματα του Απόλλωνα

admin
17/05/2015 18:38
 
 
 

Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το σύλλογο Απολλωνιατών Νάξου πραγματοποιήθηκε στη βουλή την Παρασκευή 15 Μαΐου…

 

Πιο συγκεκριμένα, με τους δύο βουλευτές Νίκο Μανιό και Νίκο Συρμαλένιο, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου Απολλωνιατών Νάξου, αποτελούμενη από τους Αντώνη Χωριανόπουλο επίτιμο πρόεδρο, τους Ιωάννη Ανδρή, Κωνσταντίνο Ανδρή, Κορρέ – Σιδερή Ειρήνη, Ρούφανη Νικόλαο, Χατζόπουλο Γεώργιο και τους ναυάρχους ε.α. Φιλιππουπολίτη Αντώνιο και Μανωλά Γεώργιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του Απόλλωνα, υπό το φως και της πρόσφατης επιτόπιας συνάντησης του Νίκου Συρμαλένιου στο νησί.

Καταρχήν κατατέθηκε στη συζήτηση, η ενημέρωση από πλευράς του Λιμενικού Ταμείου της Νάξου, ότι τις μέρες αυτές επίκειται η έγκριση της μελέτης αποκατάστασης των καταστροφών του Φεβρουαρίου και η άμεση έναρξη των εργασιών. Επίσης τέθηκαν στο τραπέζι, τα δύο βασικά θέματα του χωριού, το αλιευτικό καταφύγιο, του οποίου η μελέτη θα πρέπει να επικαιροποιηθεί και να αναζητηθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης και το δεύτερο, η εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού, όπου η βέλτιστη λύση είναι η μετεγκατάσταση, διερευνώντας ταυτόχρονα όλες τις προϋποθέσεις.

Από την πλευρά τους, οι δύο βουλευτές δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στις ταχύτερες λύσεις για ένα αίσιο αποτέλεσμα.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*