VIDEO: Με πλήθος κόσμου η Πρωτομαγιά στον Κούρο στις Μέλανες Νάξου (φώτος)

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 16:59
 
 
 

Με ένα μεγάλο γλέντι, χορό, ζωντανή μουσική, πολλά λουλούδια και μάηδες γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά στον Κούρο, στις Μέλανες.

Σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο τοπίο και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, εκατοντάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Νάξου, ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων Νάξου “Κούρος ο Έλληνας”, έφτιαξαν το Μάη και διασκέδασαν με την ψυχή τους…

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί όπου άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση και να ξεκινούν να φτιάχνουν τους Μάηδες, όπου στη συνέχεια, ο καλύτερος, βραβεύτηκε!

Ώρα με την ώρα κατέφθαναν πλήθος κόσμου για να φτιάξουν το Μάη και να γιορτάσουν παραδοσιακά την Πρωτομαγιά.

Παραδοσιακή μουσική, γλέντι, χορός, πολύ κέφι, φαγοπότι με μεζέδες στα κάρβουνα και καλό κρασί απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο γλέντι… μέχρι το βράδυ!

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο βουλευτής Γιάννης Βρούτσης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Νομικών προσώπων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Λιανός, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, Βασίλης Βρούτσης και Μιχάλης Τουλούπης καθώς και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

(Visited 180 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*