“Νέο επεισόδιο στο σήριαλ “Μπετονιέρα αγάπη μου”

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 17:18
 
 
 

Με δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επανέρχεται η παράταξη “Μαζί Αλλάζουμε” του Λεονάρδου Χατζηανδρέου σχετικά με  παράνομες τσιμεντοστρώσεις δρόμων.

Μάλιστα στη σημερινή ανακοίνωση γίνεται λόγος για δρόμους που “οδηγούν σε περιουσίες συγγενών μελών της δημοτικής αρχής”… Όπως σημειώνεται μετά από καταγγελία της παράταξης “Μαζί Αλλάζουμε”, έγιναν συλλήψεις από τις αστυνβομικές αρχές καθώς και κατάσχεση της μπετονιέρας που τη στιγμή εκείνη δούλευε.

Η πλήρης ανακοίνωση: 

Η λογική του «εμείς έχουμε το μαχαίρι εμείς και το πεπόνι», ίδια και απαράλλαχτη με τη φασιστική λογική του «το κράτος είμαι εγώ», σε συνδυασμό με την αγωνία για τη διαφαινόμενη ήττα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οδηγεί την απούσα καθ΄ όλη τη διάρκεια της 5ετούς θητείας της, δημοτική αρχή και το σημερινό επικεφαλής της αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων να συνεχίζει απτόητος τη λογική της μπετονιέρας.

Μετά τα κρούσματα που είχαμε καταγγείλει προ ολίγων ημερών σε δρόμους που οδηγούν σε περιουσίες συγγενών εξεχόντων μελών της δημοτικής αρχής, χθες και πάλι γίναμε μάρτυρες νέου επεισοδίου στο σήριαλ «μπετονιέρα αγάπη μου», στην περιοχή πίσω από το γήπεδο, σε ρέμα και μάλιστα εκτός οικισμού. Παρέμβαση που στερούνταν οιοδήποτε νόμιμου τύπου, εγκληματική για το περιβάλλον και τις ζωές μας.

Του περιστατικού επελήφθη, μετά από παρέμβαση μας, το ΑΤ Νάξου και είχαμε συλλήψεις στα πλαίσια του αυτοφώρου καθώς και κατάσχεση των μηχανημάτων.

Είχαμε προειδοποιήσει τόσο την απερχόμενη δημοτική αρχή όσο και τους συνεργάτες της ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την ασυδοσία, την ανομία, τη λογική υφαρπαγής και «εξαργύρωσης» της ψήφου του πολίτη εις βάρος των πολλών να ευδοκιμήσει για μία ακόμα φορά.

Είχαμε καταγγείλει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την επιστροφή σε τριτοκοσμικές πρακτικές και λογικές της 10ετίας του ΄60 στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες του 21ου αιώνα.

Κύριε Λιανέ, κύριοι της χθεσινής διοίκησης του Δήμου μας καταλάβετε επιτέλους ότι, όσους τόνους μπετόν και να ρίξετε ασύδοτα και παρανόμως, ένα μήνα πριν τις εκλογές δεν πρόκειται να καλύψετε την απραξία σας, την ανυπαρξία σας και τη λογική του πελατειακού κράτους που υπηρετείτε και στηρίζετε τη κοσμοθεωρία σας τα τελευταία εννέα χρόνια. Είναι ίσως το μόνο σχέδιο που έχετε για τη Νάξο μαζί με αυτό του εκμαυλισμού των συνειδήσεων με τις απατηλές υποσχέσεις για διορισμό των μισών Ναξιωτών μελλοντικά στο Δήμο.

Η επόμενη μέρα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκίνησε και δεν πρόκειται καμιά παλαιοκομματική πρακτική να τη σταματήσει.

(Visited 672 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*