Στη Νάξο …μαγειρεύει η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ένα τραπέζι Ελλάδα” (video+φώτος)

admin
22/05/2015 16:41
 
 
 

 

Στη Νάξο πραγματοποιεί γυρίσματα τις τελευταίες ημέρες το συνεργείο της εκπομπής του ΣΚΑΪ “Ένα τραπέζι Ελλάδα” με τη Ντίνα Νικολάου, προσκεκλημένοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων-Δωδεκανήσου…

Στη Νάξο για τα γυρίσματα της εκπομπής βρέθηκε την Πέμπτη και ο πρόεδρος της Λέσχης Νίκος Χριστοφόρου ο οποίος μαζί με τον chef Στέλιο Κορρέ (εκπρόσωπο στη Νάξο της Λέσχης Κυκλάδων Δωδεκανήσου) έκατσαν μαζί με τη Ντίνα Νικολάου στο “τραπέζι της Νάξου”, στην ταβέρνα “Ναξιώτισσα” στο Καστράκι. 

Η δημοφιλής εκπομπή μαγειρικής έκανε γυρίσματα στο Κάστρο, την Πορτάρα, την Απείρανθο (φώτο) κι άλλα χωριά της Νάξου παρουσιάζοντας τις ομορφιές του νησιού, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία του. Γυρίσματα έγιναν επίσης και στο Γλινάδο με ιδιαίτερη αναφορά στην πατάτα Νάξου όπου η Ντίνα μαγείρεψε φαγητό έκπληξη για τους εργαζόμενους στα χωράφια… 

Ο chef Στέλιος Κορρές μαγείρεψε την Παρασκευή μαζί με τη Ντίνα Νικολάου κατσικομακαρονάδα, στο Σκαδό της Νάξου…

Το “Ένα τραπέζι Ελλάδα” στη Νάξο εντάσσεται στο νέο κύκλο εκπομπών που θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται στο ΣΚΑΪ από τον Σεπτέμβριο. 

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα στη Νάξο έγιναν με πρωτοβουλία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων-Δωδεκανήσου και εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο εκπομπών που έχει προγραμματίσει η Λέσχη με τη Ντίνα Νικολάου που θα επισκεφτούν και άλλα νησιά της Περιφέρειας, μεταξύ των οποίων, η Μύκονος και η Άνδρος.

Δείτε τι δήλωσαν στο naxostimes.gr ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων-Δωδεκανήσου Νίκος Χριστοφόρου και ο chef Στέλιος Κορρές, αλλά και πλάνα από τα γυρίσματα της εκπομπής “Ένα τραπέζι Ελλάδα” στη “Ναξιώτισσα”.

{youtube}sLqeL3tJbRg{/youtube}

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*