Επίθεση Λιανού στον Χατζηανδρέου για το εκλογικό περίπτερο στην παραλία

lianos 31 01 2018 1
Άκης Αξαόπουλος
20/05/2019 22:31
 
 
 

 

Για καταπάτηση της νομιμότητας σε ότι αφορά την τοποθέτηση εκλογικού κέντρου στην παραλία της Νάξου κατηγορεί την παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου ο Δημήτρης Λιανός. Ο κ. Λιανός κάνει λόγο για “περίπτερο – κοντέινερ” το οποίο τοποθετήθηκε “στη χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου, για τη διαφημιστική του προβολή”.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης “Ενωμένοι Μπορούμε”:

Ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η παράταξή του, ως θιασώτες πρακτικών, που παραπέμπουν σε σκοτεινές για τον τόπο εποχές, τοποθέτησε περίπτερο – κοντέινερ στη χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου, για τη διαφημιστική του προβολή. Παρέκαμψε κάθε αρμόδια αρχή αδειοδότησης, κάθε δεοντολογία, καταπατώντας τη νομιμότητα και τις αποφάσεις της Διακομματικής Επιτροπής.

Προφανώς, η πρακτική του “αποφασίζουμε και διατάζουμε” είναι η πεμπτουσία της παράταξής του, πρακτική που μόνο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί για τον τόπο μας! Κύριε Χατζηανδρέου, με την ίδια τακτική σκέφτεστε να ενεργήσετε για το καλό του συνόλου; Πολύ νωρίς δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο στον λαό του Δήμου μας, καταπατώντας κάθε νόμιμο για το προσωπικό σας “όφελος” και μόνο!
Αυτές οι πρακτικές έχουν καταδικαστεί και έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και, ξεθάβοντάς τις, μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν! Ο λαός κρίνει! Είναι ο ίδιος λαός που θα σας καταψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου, και που εμπιστεύεται τον διάλογο και τη νομιμότητα στη διοίκηση του Δήμου!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θέλουμε να πάμε τα νησιά μας μπροστά και όχι να οπισθοδρομούμε σε επικίνδυνες ατραπούς!

(Visited 616 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*