Νάξος: Συγκρότηση δευτεροβάθμιας ιατρικής επιτροπής για την εξέταση ηλικιωμένων υποψήφιων οδηγών

admin
04/06/2015 11:54
 
 
 

Δευτεροβάθμια ιατρική επιτροπή, με αποκλειστική αρμοδιότητα την εξέταση υποψηφίων οδηγών που έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους και οδηγών που έχουν συμπληρώσει το 80ο έτος της ηλικίας τους και επιθυμούν την ανανέωση του διπλώματος οδήγησης που έχουν, συγκροτήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Η συγκρότηση της δεύτερης επιτροπής στη Νάξο, πέραν από την ήδη υπάρχουσα στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, κρίθηκε αναγκαία για την αποφυγή της ταλαιπωρίας μετακίνησης στη Σύρο και της οικονομικής επιβάρυνσης των ηλικιωμένων οδηγών από τα γύρω νησιά.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, «πάγια δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, η ευκολότερη προσβασιμότητα και η αποφυγή της χρηματικής και χρονικής ταλαιπωρίας τους. Το δικαίωμα των πολιτών να συναλλάσσονται με εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες  είναι κοινωνικό αγαθό, που συμβάλλει και στην περιφερειακή ανάπτυξη».

 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.