Κίνδυνος διακοπής της υδροδότησης στη Νάξο λόγω εργασιών στο ταχυδιυλιστήριο

admin
04/06/2015 18:21
 
 
 

Εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης στο ταχυδιυλιστήριο πραγματοποιεί ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί οι πολίτες στην κατανάλωση του νερού, τα αποθέματα του οποίου ίσως να μη φτάσουν μέχρι το πέρας των εργασιών και να υπάρξει προσωρινή διακοπή της υδροδότησης.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δήμο επισημαίνονται τα εξής: Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο ταχυδιυλιστήριο, παρακαλούνται οι κάτοικοι της Χώρας και των χωριών Γλινάδου, Γαλανάδου και Αγερσανίου να περιορίσουν την κατανάλωση νερού, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διακοπής της υδροδότησης εξαιτίας της εξάντλησης των αποθεμάτων ύδατος των δεξαμενών. Σε περίπτωση υπερκατανάλωσης, ενδεχομένως να υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση της Χώρας, των δυτικών παραλιών, του Γλινάδου, του Γαλανάδου και του Αγερσανίου από σήμερα το βράδυ έως το πρωί της Παρασκευής.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές ύδατος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και την επισκευή της βλάβης.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*