Μ. Μαργαρίτης: ενημέρωση για θέματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (video)

admin
04/06/2015 21:48
 
 
 

Στην Αμοργό θα μεταφέρονται τα απορρίμματα των Μικρών Κυκλάδων όπως δήλωσε ο Μανόλης Μαργαρίτης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Μαργαρίτης, στην ίδια συνεδρίαση ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενημέρωσε το σώμα για διάφορα θέματα του δήμου…

Ο Μανόλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το γνωστό θέμα του φερόμενου ως χρέους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αλλά και στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα του ΕΝΦΙΑ, θέμα για το οποίο απέσπασε τη δέσμευση ότι πολύ σύντομα θα λυθεί. Για τα προβλήματα σχετικά με τη χρηματοδότηση έργων από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, αλλά και για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Νάξου, όπως είπε ο κ. Μαργαρίτης συναντήθηκε με αρμόδιους φορείς στο Υπουργείο Εσωτερικών. Μάλιστα με το γ.γ. του Υπουργείου συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου και η μεταφορά των απορριμμάτων των Μικρών Κυκλάδων, με τους ΣΜΑ στο ΧΥΤΑ της Αμοργού, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και το δήμο Αμοργού.  

Δείτε τι είπε ο Μανόλης Μαργαρίτης:

{youtube}SRVynLTFbNc{/youtube}

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.