Αποκατάσταση ζημιών στον Απόλλωνα: Μια πικρή ιστορία…

admin
09/06/2015 19:49
 
 
 

Μπορεί το καλοκαιράκι να έχει ήδη ξεκινήσει και τυπικά, εδώ και 10 ημέρες, αλλά οι αποκαταστάσεις των ζημιών που υπέστη ο Απόλλωνας από τις κακοκαιρίες του Φεβρουαρίου …ακόμα περιμένουν.

Τι κι αν κηρύχτηκε το χωριό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τι κι αν έγιναν διαμαρτυρίες, πιέσεις, έγγραφα και πάλι έγγραφα, καταγγελίες, τι κι αν δόθηκαν υποσχέσεις και ημερομηνίες αποκατάστασης, τι κι αν το θέμα …έφτασε μέχρι τη βουλή… οι ζημιές είναι εκεί. Ακόμα και αυτά που φαίνονται απλά και εύκολα δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που μας απέστειλε κάτοικος Απόλλωνα – αναγνώστης, του naxostimes.gr.
Όπως βλέπουμε, στις φωτογραφίες οι κολόνες εξακολουθούν να είναι “αποκεφαλισμένες”…

Το τελευταίο διάστημα, σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, συζητείται το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών στον Απόλλωνα, κάτι που συνέβη και στη συνεδρίαση της 29ης Μαΐου. Όπως είπε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νάξου Νίκος Σέργης οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών έχουν παγώσει λόγω της καταγγελίας του Μηχανικού, Νίκου Λεβογιάννη, που ακόμα κι αν την απέσυρε, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ερευνά -αυτεπάγγελτα πλέον-  τα όσα αναγράφονταν στην καταγγελία… 

Τώρα, κατά πόσο όλα τα παραπάνω ευθύνονται για να είναι οι κολόνες “αποκεφαλισμένες” και οι Απολλωνιάτικοι δρόμοι στο σκοτάδι… ας μας απαντήσουν καλύτερα οι υπεύθυνοι.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*