Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έρχονται στη Νάξο

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έρχονται στη Νάξο
Άκης Αξαόπουλος
19/07/2019 15:24
 
 
 

 

Η διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιουλίου στη Νάξο για ενημερωτικό σκοπό. Εκπρόσωποι της οργάνωσης θα βρίσκονται στη Χώρα για να ενημερώσουν για το έργο και τις δράσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και για τους τρόπους οικονομικής υποστήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ομάδα Άμεσου Διαλόγου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της Χώρας τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, 17.00-21.00, την Τρίτη 23 Ιουλίου 10.00-14.00 και 17.00-21.00 και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 10.00-14.00.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Δρα με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν δέχονται χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση και στηρίζονται αποκλειστικά σε ιδιωτικές δωρεές.

 

(Visited 545 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*