Τα αιτήματα της ορεινής Νάξου για την τιμολόγηση του νερού

admin
15/06/2015 22:00
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου στην Κόρωνο η προγραμματισμένη συγκέντρωση από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση για την τιμολόγηση του νερού. 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν: ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κορώνου Νίκος Χουζούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αξαόπουλος και Νίκος Χουζούρης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, ο τοπ. εκπρόσωπος του Σκαδού Μιχάλης Πάσουλας και αρκετοί κάτοικοι της Κορώνου.

Ύστερα την ενημέρωση που έγινε από την Επιτροπή για το θέμα της τιμολόγησης του νερού και το πλαίσιο αιτημάτων διεκδίκησης, τη συζήτηση που ακολούθησε, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ομόφωνα να διεκδικήσουν τα παρακάτω αιτήματα όπως μπήκαν εισηγητικά.

  • Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την τιμολόγηση του νερού
  • Ενιαία τιμολόγηση σε όλο το Δήμο με προσανατολισμό την κατώτατη τιμή που ισχύει και είναι 0,15 € ανά κυβικό.
  • Ρυθμίσεις δόσεων για τους λογαριασμούς σύμφωνα με τη δυνατότητα του δημότη και χωρίς τον αυξημένο ΦΠΑ
  • Μείωση 50{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} για πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες
  • Έλεγχος και αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης
  • Καθαρισμός των δεξαμενών και συντήρηση των αντλιοστασίων

Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα τις ενημερωτικές συγκεντρώσεις – συζητήσεις και στα υπόλοιπα χωριά της ενότητας Δρυμαλίας, ώστε όλοι από κοινού να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας” καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.