Περιβαλλοντικές δράσεις στην Απείρανθο

apeiranthos
admin
17/06/2015 14:40
 
 
 

Ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Φανάρια», στα πλαίσια των περιβαλλοντικών του δράσεων, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε δράσεις καθαρισμού στο παραδοσιακών μονοπατιών της Απειράνθου, αλλά και των παραλιών της νοτιοανατολικής Νάξου.

Πιο συγκεκριμένα:  
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 09:00 το πρωί στον Αϊ Γκηρκό: Καθαρισμός παλαιού μονοπατιού. Η ανάδειξη, αξιοποίηση και ορθή λειτουργία των μονοπατιών της Απειράνθου, αποτελεί έναν από τους στόχους του συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό διοργανώνει εκστρατεία καθαρισμού (κόψιμο κλαδιών και εκρίζωση θάμνων) στο τμήμα του μονοπατιού από Άγιο Κήρυκο έως Άγιο Ελευθέριο. Όποιος θέλει να βοηθήσει, να έχει μαζί του νερό και να φοράει μακριά παντελόνια και μπότες.
Σαββάτο, 20 Ιουνίου, 08:00 το πρωί στην Παναγία: Καθαρισμός παραλιών νοτιοανατολικής Νάξου. Η προσπάθεια για τη διατήρηση καθαρών κολυμβητικών όρμων στο ξεκίνημα της θερινής περιόδου, αποτελεί έναν ακόμη καθιερωμένο στόχο του συλλόγου και για το λόγο αυτό διοργανώνει εκδρομή καθαριότητας από Αη Δημήτρη έως Πάνερμο. Όποιος θέλει να βοηθήσει, να έχει μαζί του νερό, καπέλο, αντηλιακό και μαγιό, ενώ η μετακίνηση προς τις παραλίες θα γίνει με ΙΧ οχήματα. Η δράση αυτή γίνεται και φέτος σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Σύλλογο: 6987102271

(Visited 25 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.