Η Νάξος στο ART TV

admin
17/06/2015 23:09
 
 
 

Στην εκπομπή “Έτσι & Αλλιώς” της Ντέσσυ Κουβελογιάννη στο ART TV, παρουσιάστηκαν μέσω του naxostimes.gr την Τρίτη, θέματα από τη Νάξο…

Η Πόπη Αλιμπέρτη σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype αναφέρθηκε στην επίσκεψη Αυστριακών δημοσιογράφων στo νησί, στην έκθεση “Γκιζέλα Ντάλι” που λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα στην Κόρωνο με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, τη Φιλοτελική Έκθεση με τίτλο «Ημέρες Γραμματοσήμου στη Νάξο» η οποία έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σ.Φ.Ν. στο Φιλώτι, αλλά και στο νέο video clip της Κατερίνας Στικούδη που γυρίστηκε το Μάιο στη Νάξο.

Δείτε το video:

{youtube}slPnb0Q0Pz8{/youtube}

Να σημειωθεί ότι θέματα της Νάξου παρουσιάζονται στο ART TV μέσω του naxostimes.gr κάθε Τρίτη στις 11:00 το πρωί. Η Πόπη Αλιμπέρτη σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype παρουσιάζει την τοπική επικαιρότητα στην εκπομπή της Ντέσσυ Κουβελογιάννη “Έτσι & Αλλιώς”. 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.