Στη Νάξο ο Χαριτάτος και η «Πρωινή Ενημέρωση Alpha»

admin
18/06/2015 11:25
 
 
 
Στη Νάξο θα βρεθεί για γυρίσματα της εκπομπής του «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, προσκεκλημένος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Ο Σπύρος Χαριτάτος θα έρθει στη Νάξο την Κυριακή 20 Ιουνίου και για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα παραμείνει έως την Τρίτη το βράδυ. Μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψη του στο νησί, θα φτιάξει γραβιέρα στο τυροκομείο της ΕΑΣ, θα βγάλει και θα κουβαλήσει ναξιώτικες πατάτες, θα περιηγηθεί στις παραλίες της Νάξου και θα επισκεφτεί τους σμυριδεργάτες στην Κόρωνο. 
 
Να σημειωθεί ότι “Πρωινή ενημέρωση Alpha” μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha. Ενημέρωση που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων με έρευνα, συνέπεια, αντικειμενικότητα. 
Χωρίς παρωχημένες  και στερεότυπες μεθόδους, η «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» φέρνει και πάλι τη νεανική δημοσιογραφική άποψη στη ζωή μας κάθε Σαββατοκύριακο. Ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, προσφέρουν στους τηλεθεατές ουσιαστική ενημέρωση με ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, και τροφοδοτούν την επικαιρότητα με αποκλειστικές, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. 
Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 7:00 έως τις 9:45.
 
 
(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*