Η Νάξος στο “Μένουμε Ελλάδα” τη Δευτέρα το μεσημέρι

admin
21/06/2015 21:10
 
 
 
 
 
 
Εκτενές αφιέρωμα στη Νάξο θα κάνει η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ 1 τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 2:30. Η Πόπη Αλιμπέρτη σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype θα παρουσιάσει θέματα τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος σχετικά με τη Νάξο, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία του νησιού, η φωτογραφική συλλογή “Γκιζέλα Ντάλι” και το Φεστιβάλ Νάξου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, γνωστές και κυρίως άγνωστες… Να σημειωθεί ότι το “Μένουμε Ελλάδα μεταδίδεται καθημερινά από τη 1:00 έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι. Η ζωντανή σύνδεση με το naxostimes.gr και την Πόπη Αλιμπέρτη θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 14:30. Συντονιστείτε… 
 
Το «Μένουμε Ελλάδα», είναι η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα.
Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.
Συναρπαστικές ιστορίες με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να βρεθούν στην ύπαιθρο, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες.

Σκηνοθέτης: Γιώργος Νταούλης
Αρχισυνταξία: Γιώργος Φρίμης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Παρουσιαστής: Ρένια Τσιτσιμπίκου, Πέτρος Κουμπλής

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*