VIDEO: Η Νάξος στο “Μένουμε Ελλάδα”

admin
29/06/2015 22:09
 
 
 
Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στη χώρα, αφιέρωμα στη Νάξο έκανε η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» της ΕΡΤ 1 τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 2:30. Η Πόπη Αλιμπέρτη σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype (από το beach restaurant Ippokampos, στην παραλία Αγίου Γεωργίου Νάξου), παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και τον τουρισμό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και άλλα θέματα τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος σχετικά με τη Νάξο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα τοπικά προϊόντα του νησιού, στη φωτογραφική συλλογή “Γκιζέλα Ντάλι” αλλά και το Φεστιβάλ Νάξου. Να σημειωθεί ότι το “Μένουμε Ελλάδα μεταδίδεται καθημερινά από τη 1:00 έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

{youtube}oAcDmz3GtoM{/youtube}

 
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη της εκπομπή: ΕΔΩ (Η αναφορά στη Νάξο είναι στο 41:32)
 
Το «Μένουμε Ελλάδα», είναι η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα.
Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.
Συναρπαστικές ιστορίες με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να βρεθούν στην ύπαιθρο, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες.

Σκηνοθέτης: Γιώργος Νταούλης
Αρχισυνταξία: Γιώργος Φρίμης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Παρουσιαστής: Ρένια Τσιτσιμπίκου, Πέτρος Κουμπλής

 

(Το naxostimes.gr και η Πόπη Αλιμπέρτη ευχαριστούν το beach restaurant Ippokampos για τη φιλοξενία προκειμένου να γίνει η σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα)

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*