Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Πρωταγωνιστές στην WTM 2019!

Άκης Αξαόπουλος
12/11/2019 12:24
 
 
 

 

Δυναμική παρουσία είχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market 2019 o Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος αξιοποίησε τη βοήθεια ειδικών του τουριστικού marketing προκειμένου να στρέψει τους «προβολείς» στο σύνολο των προορισμών του νησιωτικού συμπλέγματος που εκπροσωπεί.

Ειδικότερα, ο Δήμος (ο οποίος φιλοξενήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου) είχε τη δυνατότητα προγραμματισμένων επαφών με εξειδικευμένους bloggers, κορυφαίους Instagrammers, τηλεοπτικούς παραγωγούς αλλά και δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους που συνεργάζονται με διεθνή ΜΜΕ. Ενδεικτικά, αναφέρονται το επιβλητικό Reader’s Digest και οι κορυφαίες USA TODAY, Daily Telegraph, αλλά και Evening Standard που μάλιστα πρόσφατα εξήρε την εμπειρία του θαλάσσιου τουρισμού στη Νάξο.

Το «παρών» στο περίπτερο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης καθώς και επαγγελματίες του προορισμού.

Αξίζει τέλος, να αναφερθεί πως σημαντική πτυχή της εκθεσιακής δραστηριότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφορούσε στον προγραμματισμό επαγγελματικών συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες και ειδικούς του τουρισμού πολυτελείας, του γαμήλιου τουρισμού και του τουρισμού δραστηριοτήτων από Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι επαφές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με στόχο την αξιοποίηση ευκαιριών και το «χτίσιμο» νέων συνεργασιών.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*