Αποκλειστικό! Παραιτείται ο Γιάννης Τσολάκης – Ποιος θα τον διαδεχθεί

tsolakis giannis 1
Άκης Αξαόπουλος
22/11/2019 18:14
 
 
 

 

Θέμα ωρών είναι η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τσολάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και πρώην εντεταλμένο για την ανακύκλωση στον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να είναι πικραμένος από το γεγονός ότι η νυν δημοτική αρχή τον «παρόπλισε», παρά το έργο που επιτέλεσε επί θητείας Μανόλη Μαργαρίτη και την ευσυνειδησία που επέδειξε – κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και οι πολιτικοί του «αντίπαλοι».

Αξίζει δε, να αναφερθεί ότι κατά τα 2 ½ χρόνια προεδρίας του κ. Τσολάκη στο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν σχεδόν πάντα ομόφωνες.

Για όσους παρακολουθούν τα δρώμενα στον Δήμο, η παραίτηση Τσολάκη δεν θα είναι «κεραυνός εν αιθρία», καθώς είχε ήδη δείξει τη δυσαρέσκειά του με την απουσία του από τις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός κάποιου – συγκλονιστικού – απροόπτου, ο Γιάννης Τσολάκης θα υποβάλλει την παραίτηση του την Δευτέρα και τη θέση του θα πάρει ο επόμενος επιλαχών Νίκος Σέργης, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου επί δημαρχίας Μαργαρίτη.

sergis nikos

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του δημάρχου Δημήτρη Λιανού, ο οποίος θα χάσει ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης του…

(Visited 1.478 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*