Ανεξαρτητοποίηση και παραίτηση της Βούλας Μαργαρίτη

Newsroom
27/11/2019 14:29
 
 
 

 

Την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του Δημήτρη Λιανού “Ενωμένοι Μπορούμε” κατέθεσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτη Μαυρομμάτη η δημοτική σύμβουλος Βούλα Μαργαρίτη (κόρη του πρώην δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη).

Παράλληλα, η Βούλα Μαργαρίτη παραιτήθηκε και από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Είναι το δεύτερο σημαντικό πλήγμα που δέχεται η παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού μέσα σε λίγες μέρες, μετά και την παραίτηση του Γιάννη Τσολάκη.

Η κα. Μαργαρίτη δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της και την παραίτησή της σήμερα το πρωί.

 

Προς

Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κο Δημήτριο Λιανό

Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κο Φώτη Μαυρομμάτη

Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση

Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κο Εμμανουήλ Πολυκρέτη

Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

κε Λιανέ,

Ολοκληρώνοντας τις πανεπιστημιακές μου σπουδές , αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγω του ενδιαφέροντος και της ανησυχίας για την πορεία του τόπου που ζω και των ονείρων που έχουμε εμείς οι νέοι για ένα καλύτερο αύριο.

Συμμετείχα λοιπόν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιό σας και οι συνδημότες μας μου έκαναν την τιμή να με αναδείξουν δημοτική σύμβουλο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Γνωρίζετε όμως ότι η πολιτική μου παρουσία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον επί πολλά χρόνια προηγούμενο δήμαρχο και Πατέρα μου, κο Μανόλη Μαργαρίτη.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος άλλαξε, προς το καλύτερο, την πορεία αυτού του τόπου και δημιούργησε μία παράταξη πρότυπο συνοχής και αποτελεσματικότητας, σας εμπιστεύτηκε και σας έβαλε δίπλα του, ως αντιδήμαρχο, παρά τη συνεχή αναρμόζουσα συμπεριφορά σας απέναντί του. Σας παρέδωσε ένα έτοιμο και δεμένο ψηφοδέλτιο, απαιτώντας από όλους τους παλιούς του συνεργάτες να είναι μαζί σας, σας στήριξε με νύχια και με δόντια με απόδειξη την δική μου συμμετοχή και κυριολεκτικά, όπως λέει όλος ο κόσμος, σας δώρισε την Δημαρχία.

Δυστυχώς, τα γνωστά σε όλους γεγονότα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύουν σαφώς και εκ του αποτελέσματος ότι εσείς κινηθήκατε ΕΜΦΑΝΩΣ και ΑΦΑΝΩΣ κατά του Πατέρα μου, εκτελώντας εντολές του κάθε βουλευτάκου, αναμιγνύοντας προσωπικά μικροκομματικά παιχνίδια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και αναρωτιέμαι: όταν δεν αναγνωρίζετε προσφορές και ανθρώπους που συνεργαστήκατε στο παρελθόν και τους προδίδετε, θα αναγνωρίσετε όλους εμάς στο μέλλον;

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι με τον τρόπο, την υπεροψία και τον απολυταρχισμό σας ήδη απομακρύνετε τους συνεργάτες σας. Ο κος Γιάννης Τσολάκης, δημ. σύμβουλος και πρόεδρος με αναγνωρισμένη προσφορά και αποτελεσματικότητα, αντελήφθη άμεσα την κατάσταση και απομακρύνθηκε. Η εποχή της αρραγούς ενότητας και σύμπνοιας της παράταξης τελείωσε. Και για αυτό ο ένας από τους δύο υπεύθυνους είστε εσείς.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, πρώτα θέλω να ευχαριστήσω και να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που με τίμησε και από τους άξιους και αγαπητούς μου συναδέλφους, αλλά η αξιοπρέπεια και οι αρχές μου, μου επιβάλλουν να διαχωρίσω την θέση μου από την παράταξή σας και να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου διότι δεν μπορώ να ακολουθώ έναν αρχηγό που δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι.

Επίσης, ζητώ την παραίτησή μου από την προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς και από όλες τις επιτροπές στις οποίες συμμετέχω.

Παρασκευή Μαργαρίτη

Δημοτική Σύμβουλος

(Visited 2.871 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*