Γιάννης Τσολάκης: «Μοναδικός σκοπός μου η προσφορά στο νησί και τους συμπολίτες μου»

tsolakis giannis 4
Άκης Αξαόπουλος
25/11/2019 16:36
 
 
 

 

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του naxostimes.gr που αφορούσε στην παραίτηση του Γιάννη Τσολάκη.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή, το naxostimes.gr πρώτο είχε δημοσιεύσει την είδηση ότι ο πρώην πρόεδρος του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και πρώην εντεταλμένος για την ανακύκλωση θα κατέθετε την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, καθώς δεν αξιοποιήθηκε από την νυν δημοτική αρχή στον βαθμό που ο ίδιος επιθυμούσε.

Όπερ και εγένετο. Η επιστολή παραίτησης, με αποδέκτες τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους και τα τοπικά ΜΜΕ δημοσιοποιήθηκε σήμερα και σε αυτήν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο λόγος που ώθησε τον κ. Τσολάκη σε αυτή την απόφαση δεν ήταν άλλος από το ότι, μετά από 9 χρόνια ενεργούς συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση της Νάξου, στην νέα θητεία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο δεν του δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του από μια θέση ευθύνης που θα αναλογούσε στην, μέχρι τώρα, προσφορά του στα κοινά.
Ο κ. Τσολάκης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους δημότες, τους συνεργάτες του και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, ενώ εύχεται να ξεπεράσει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Τσολάκη:
Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση είχε ως μοναδικό σκοπό την προσφορά στο νησί και στους συμπολίτες μου. Δέχτηκα την πρόσκληση να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Μπορούμε» με την σκέψη ότι μετά από 9 χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μας από μία θέση ευθύνης που θα αναλογούσε στην μέχρι τώρα προσφορά μου στα κοινά.
Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου.
Ευχαριστώ τους δημότες που με εμπιστεύτηκαν, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν και όλους τους επικεφαλής των Δημοτικων παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους που συνεργαστήκαμε για το καλό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.
Αποχωρώ από το Δημοτικό Συμβούλιο με την πεποίθηση ότι προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μου και το Δήμο. Εύχομαι σε όλους υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δύναμη για να ξεπεράσει ο Δήμος μας τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Τσολάκης

(Visited 991 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*