Ν. Μαϊτός: “Καταφέραμε να πείσουμε τη Δημοτική Αρχή να περιορίσει τις αχρείαστες δεξιώσεις”

admin
16/07/2015 00:09
 
 
 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νησιωτική Πολιτεία με τη δήλωση του επικεφαλής της, Νίκου Μαϊτού, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάξου από το δήμο, με τα χρήματα (που κάθε χρόνο δίνονται) για την παράθεση δεξίωσης με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικοδήμου.

Ο κ. Μαϊτός σημειώνει ότι η παράταξη του “κατάφερε να πείσει” τη δημοτική αρχή “να περιορίσει τις αχρείαστες δεξιώσεις” και να διαθέσει χρήματα για πραγματικές ανάγκες του δήμου…

Η ανακοίνωση της Νησιωτικής Πολιτείας: 

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου, για οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου αντί της παράθεσης εορταστικού γεύματος επ΄ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικοδήμου, ο επικεφαλής της παράταξης μας Νίκος Μαϊτός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους καταφέραμε να πείσουμε τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να περιορίσει τις αχρείαστες δεξιώσεις που δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας και να δοθούν τα αντίστοιχα κονδύλια στις πραγματικές ανάγκες του όπως η υγεία. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική και στο μέλλον και να μην αποτελεί στιγμιαίο πυροτέχνημα όπως αυτά που κάηκαν χθες το βράδυ. Εάν κατορθώσουμε να περιορίσουμε τις φωτογραφικές απευθείας αναθέσεις και ανακόψουμε και το κύμα αθρόας πρόσληψης ‘’συμβούλων’’, κάτι θα έχουμε καταφέρει».

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*