Την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία στο Λυώνα ζητά από το δήμο ο πρόεδρος της Κορώνου

Newsroom
10/01/2020 02:37
 
 
 

 

Έγγραφο προς το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απέστειλε ο πρόεδρος της κοινότητας Κορώνου Νάξου, Γιάννης Κωνσταντάκης για τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο “Ηφαιστίωνας” στο Λυώνα.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κωνσταντάκης, μετά από το πέρασμα της τελευταίας κακοκαιρίας η πλατεία του Λυώνα έχει γεμίσει με μπάζα ενώ δρόμος έχει υποστεί μικρό κούφωμα. Ο πρόεδρος της Κορώνου ζητά από το δήμο να καθαριστεί η πλατεία και να κατασκευαστεί τοιχίο προκειμένου να μην επιτρέπει σε παρόμοια κακοκαιρία να τη γεμίζει με μπάζα.

Σε ότι αφορά την καταστροφή που έχει υποστεί ο δρόμος, ζητά την κατασκευή ενισχυμένου τοιχίου αντιστήριξης προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο δημιουργίας μεγαλύτερων προβλημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντάκης έχει ήδη ενημερώσει το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό για τα παραπάνω προβλήματα που έχουν προκύψει και πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα επιλυθούν και θα αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία των προηγούμενων ημερών.

Αναλυτικά το έγγραφο του προέδρου της Κορώνου

ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΛΥΩΝΑ

Αποδέκτες:
Α) Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Β) Αντιδήμαρχος Νίκος Σιδερής
Κοινοποίηση: στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΘΕΜΑ: Ζημιές από την θεομηνία στον Λυώνα Κορώνου

Αξιότιμοι, κύριε δήμαρχε και κύριε αντιδήμαρχε, σας θέτω υπόψη σας ότι μετά από την τελευταία μεγάλη θαλασσοταραχή και τις συνεχόμενες βροχές, η πλατεία του Λυώνα έχει γεμίσει από μπάζα, επίσης ο δρόμος που πάει προς “Σιδεράκη” έχει μικρό κούφωμα. Για τους προαναφερόμενους λόγους προτείνω, σε πρώτη φάση η πλατεία να καθαριστεί από τα μπάζα και δεύτερο να γίνει τοιχίο που να αποκρούει τέτοιου είδους φαινόμενα. Όσον αφορά το δρόμο: Ενισχυμένο τοίχο αντιστήριξης, διότι το υπάρχων κούφωμα θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

(Visited 294 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*