Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο στην περιοχή Άι Γιάννη Χώρας Νάξου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο
Newsroom
17/02/2020 12:25
 
 
 

 

Από αύριο έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή του Άι Γιάννη στη Χώρα της Νάξου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι βασικές εργασίες εκσκαφών και αντικατάστασης τμήματος παλαιού αγωγού αποχέτευσης.

Ειδικότερα, τα οχήματα δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν επί των παράλληλων δημοτικών οδών «Χρήστου Ραπτόπουλου» και «Στεκούλη Νάξιου Φιλικού» και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την κάθετη κεντρική δημοτική οδό «Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου» έως την διασταύρωση με την επίσης κάθετη δημοτική οδό «Ν. Σκουφά» (θέση ΙΚΑ), στην περιοχή Άι Γιάννη Χώρας.

Η πρόσβαση στη περιοχή αυτή θα γίνεται από τις παραπλήσιες δημοτικές οδούς.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος έχει κληθεί να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρακαλεί για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.

(Visited 531 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*