Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Νάξου

Νέες δωρεές στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου
Newsroom
16/03/2020 21:34
 
 
 

 

Κανένα κρούσμα COVID-19 δεν έχει επιβεβαιωθεί στο νοσοκομείο Νάξου μέχρι σήμερα παρά τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς στο νησί.

Η ανησυχία και η αγωνία των πολιτών είναι έκδηλη ακούγοντας συνεχώς φήμες για δήθεν κρούσματα σε χωριά ή τη Χώρα Νάξου. Πολλοί αναγνώστες επικοινωνούν με το naxostimes.gr προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει με το φονικό ιό στο νησί.

Οι τελευταίες –έγκυρες- πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, παρά μόνο δύο ύποπτα, για τα οποία έχουν σταλεί δείγματα για εξέταση σε εξουσιοδοτημένο εργαστήριο στην Αθήνα.

Αυτό φυσικά για κανένα λόγο δε σημαίνει ότι τα δείγματα θα είναι θετικά στο νέο κορωναϊό.

Στο νοσοκομείο Νάξου τηρούνται όλες οι οδηγίες και οι κανόνες που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας και τα περιστατικά που πιθανόν είναι ύποπτα, εξετάζονται εκτός νοσοκομείου στο ειδικά διαμορφωμένο προκάτ εξεταστήριο που έχει στηθεί στο χώρο του πάρκινγκ.

Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται είναι ο πανικός!

Ψυχραιμία… και αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προπάντων να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

(Visited 2.102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*