“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλότιμο” υπαλλήλων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

admin
06/09/2015 08:53
 
 
 

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλότιμο” λέει ο κ. Γιώργος Α. Μανωλάς σε όλους τους αρμόδιους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που έσπευσαν να διορθώσουν το πρόβλημα ύδρευσης που προέκυψε το Σάββατο στην οδό Κορώνου στη Νάξου.

Στη συγκεκριμένη περιοχή είχε σπάσει ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης του Δήμου και το σπίτι του κ. Μανωλά είχε αρχίσει να πλημμυρίζει όταν ο ίδιος ειδοποίησε το δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και αυτοί με τη σειρά τους τους υπαλλήλους του δήμου που υπερέβαλαν εαυτό για να επιλύσουν το πρόβλημα…

Το ευχαριστήριο του κ. Μανωλά:

Ζούμε σε έναν τόπο που δε διαφέρει και πολύ από την υπόλοιπη Ελλάδα . Έχουμε μια οργάνωση διοίκησης ελληνική με πολλά προβλήματα και δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα τα παράπονα να είναι πολλά. Υπάρχει όμως από την άλλη και το φιλότιμο.

Σαν πολίτης και σαν παθών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιώργο Μιχελόπουλο, Πέτρο Φακίνο & Κάγκανη (δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα του) οι οποίοι Κυριακή πρωί 6 Σεπτεμβρίου 2015 ήρθαν στην γειτονιά μου (οδός Κορώνου) όπου είχε σπάσει ο κεντρικός αγωγός ύδρευσής του Δήμου και το σπίτι μου είχε ήδη αρχίσει να πλημμυρίζει, για να επισκευάσουν τη ζημιά.

Ως όφειλα ενημέρωσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον δήμαρχο για το πρόβλημα μου και οι δύο επιλήφθηκαν του θέματος παρ’ όλο που θα έπρεπε να διακοπεί η παροχή νερού για μεγάλο μέρος της Χώρας. Όμως οι τρεις αυτοί υπάλληλοι δεν έκαναν το καθήκον τους έκαναν κάτι πέρα από το καθήκον τους για να εξυπηρετήσουν ένα πολίτη. Ούτε τα χρήματα που παίρνουν, ούτε το ωράριο τους προστάζει κάτι τέτοιο, το προστάζει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ τους και γι αυτό τους ευχαριστώ και σίγουρα τους ευχαριστούν και πολλοί άλλοι που δεν έχουν το βήμα να εκφραστούν δημόσια.

Όσον αφορά το Δήμο μας θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας και όλοι όσοι εκλέγονται (όχι φυσικά ένας δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος) αλλά όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως παρατάξεως, να συνειδητοποιήσουν πως δήμος είναι η καθημερινότητα, δήμος είμαστε όλοι και πρέπει να κάτσουν κάτω όλοι μαζί και να δώσουν λύσεις, όχι να δημιουργούν προβλήματα. Πρέπει μια υπηρεσία σαν την Τεχνική του δήμου μας να λειτουργεί με το απαιτούμενο προσωπικό, με προσωπικό επιφυλακής και να μη στηριζόμαστε στο φιλότιμο αλλά στις δυνατότητες μας.  

Γιώργος Α. Μανωλάς

Χώρα Νάξου

Οδός Κορώνου

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2015

 

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*