Άμεση ανάγκη η κατασκευή νέου λιμανιού στη Νάξο – Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο

Newsroom
23/05/2020 16:16
 
 
 

 

Την αναγκαιότητα χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμανιού επισημαίνει σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε αίτημα για άμεση συζήτηση του παραπάνω θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Μαζί Αλλάζουμε», «Δύναμη Δημιουργίας» και «Λαϊκή Συσπείρωση» με επιστολή τους, ζητούν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη «Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμένα Νάξου και έναρξης της απαιτούμενης διαδικασίας για την ανάθεση σχετικής μελέτης».

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης προτείνουν να συζητηθεί και να αποφασιστεί η «επείγουσα ανάγκη κατασκευής νέου, σύγχρονου, ασφαλούς και λειτουργικού Λιμένα στην Νάξο».

Η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΘΕΜΑ: Αίτηση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την «Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμένα Νάξου και έναρξης της απαιτούμενης διαδικασίας για την ανάθεση σχετικής μελέτης», όπου, προτείνουμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την επείγουσα ανάγκη κατασκευής νέου, σύγχρονου, ασφαλούς και λειτουργικού Λιμένα στην Νάξο.

Νάξος, 23 Μαΐου 2020

Οι αιτούντες δημοτικοί σύμβουλοι

Για την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε»
Λεονάρδος Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ Κορακίτης, Γεώργιος Μανδηλαράς, Αντώνιος Πιτταράς, Ιωάννης Μαράκης, Νικόλαος Κάρλοβιτς, Αθανάσιος Μπερτσιάς

Για την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»
Βασίλειος Βρούτσης, Εμμανουήλ Βάβουλας, Ιωάννης Μαράκης, Αντώνιος Βασαλάκης, Αικατερίνη Φουτάκογλου, Νικόλαος Νομικός

Για την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Ιωάννης Κορρές

(Visited 501 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*