Δύναμη Δημιουργίας: Να μην παρασυρθεί κανείς από τα γνωστά πληρωμένα τρολ

Newsroom
28/05/2020 8:17
  •  
  •  
  •  

 

«Δεν αντέχει τη συζήτηση» ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων γι αυτό κατέφυγε σε ύβρεις, προσβολές, έπαρση και αλαζονεία» σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» μετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η παράταξη του Βασίλη Βρούτση ξεκαθαρίζει τις θέσεις της παράταξης του σχετικά με τα «Έργα Βελτίωσης του Λιμένα Νάξου» προκειμένου να μην παρασυρθεί κανείς από τον προβλεπόμενο «κοινωνικό αυτοματισμό που θα επιχειρήσει η παράταξη του δημάρχου».

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας»

Έπαρση, αλαζονεία, αμετροέπεια, ύβρεις, προσβολές, ανευθυνότητα, προχειρότητα. Όλα τα έκανε ο Δήμαρχος στη σημερινή συνεδρίαση.

Γιατί; Γιατί δεν αντέχει τη συζήτηση.

Σε αυτά απαντάμε με σεβασμό στους πολίτες, στον τόπο και στα συλλογικά όργανα με επιχειρήματα, προτάσεις και υπευθυνότητα.

Μετά τη σημερινή απόφαση θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό. Είναι γνωστές οι μέθοδοί τους. Σκοτεινές, διχαστικές.

Ευελπιστούμε, ότι, έστω και την ώρα αυτή, θα επικρατήσει η λογική από την πλευρά του Δημάρχου και θα κάνει δεκτή την πρότασή της αντιπολίτευσης να γίνουν τώρα οι απαιτούμενες τροποποιήσεις στη μελέτη.

Συμφωνήσαμε στην βελτίωση του υφιστάμενου λιμανιού ως μία αναγκαιότητα-αποτέλεσμα της επί δέκα χρόνια άρνησής της παράταξης του Δημάρχου να αναθέσει τη μελέτη χωροθέτησης νέου λιμανιού, και στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την ασφάλεια στην ακτοπλοΐα και στις υπόλοιπες υφιστάμενες χρήσεις.

Διαφωνήσαμε με τις προτεινόμενες νέες χρήσεις και με το μεγαλύτερο μέρος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οποίες αυταπόδεικτα θα υποβαθμίσουν περαιτέρω την ποιότητα ζωής σε όλη την πόλη, που ήδη ασφυκτιά, θα καταστρέψει την παραλία του Αγίου Γεωργίου και αναπάντεχα θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τη Χώρα ως τουριστικό προορισμό. Στόχος να πάμε τον τόπο μπροστά και όχι δεκαετίες πίσω με συντηρητικές και ανεδαφικές προτάσεις.

Προτείνουμε, για να μην παρασυρθεί κανείς από τα γνωστά πληρωμένα τρολ, και το δηλητήριο που θα στάξουν, να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο βίντεο της συνεδρίασης και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δεν μας άφησαν το χρόνο να συζητήσουμε πριν τη σημερινή συνεδρίαση, θα το κάνουμε στο άμεσο μέλλον.

(Visited 393 times, 1 visits today)